Jeg er interesseret i

Sønderager Engpark 74, 7400 Herning

Milton Huses kontantpris:

Sønderager Engpark, Herning

Husbeskrivelse
Huset er opført meget tæt på Herning centrum på de tidligere boldbaner ved Sønderager skolen. Sønderager skolen rives ned og her opføres etape 2 af Sønderager Engpark inden for overskuelig fremtid. I nærområdet er der gode sportsfaciliteter, institutioner og videregående uddannelser. Derudover er der 5 minutter på cykel til Herning midtby, hvor man har et skønt byliv med detailbutikker og kultur. 

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 170  i flotte mursten fra Strøjer Tegl – B713 Silver Falcon. Huset er med sadeltag uden udhæng, sorte tagsten og ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu - sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med 13 redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 795 m² med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Huset byder velkommen med et godt overdækket indgangsparti. Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers, børneafdelingens 3 værelser og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrummet er der adgang til et depotrum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer. I stuen er der flot lysindfald og direkte forbindelse til soveværelse, walk-in og badeværelse. Den øgede lofthøjde på 255 cm. øger rumfornemmelsen i hele huset. 

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat – Milano Eg Beige gulve i stuen, soveværelset, samt i husets værelser. På gulvene i bryggers, køkken/ alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt store klinker i str. 60x60 cm.
I hele huset er der akustikdæmpende troldtekt lofter.
Samtlige vægge er beklædt med filt og alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 integreret carport med redskabsrum
Flotte mursten fra Strøjer Tegl – B713 Silver Falcon
16 m² overdækket terrasse
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Lofthøjde på hele 255 cm
Troldtektlofter i hel huset
Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og flagstang medfølger

 Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot