Modelfoto

Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Sønderkobbel 97, 6070 Christiansfeld

Milton Huses kontantpris:

Sønderkobbel, 6070 Christiansfeld 

Husbeskrivelse
Dette skønne nyopførte hus er beliggende i ny udstykning i Christiansfeld. Huset ligger på en lukket vej, hvor der er begrænset trafik og fred og ro. Christiansfeld kan tilbyde alle tænkelige faciliteter, såsom handel, skole, institutioner og fritidsliv. Derudover består byen af et godt stisystem til bl.a. skole, Idrætscenter og hele vejen ind til bymidten. Kort køreafstand til motorvej og strand.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 170 m² opført i flotte B547 Libra mursten fra Strøjer med sorte betontagsten og valmtag med udhæng. Vinduerne er af mærket Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har 11 m² overdækket terrasse og en 50 m2 stor integreret dobbelt carport, med et dejligt redskabsrum med støbt og isoleret bund.

Grunden er på hele 1229 m² med en dejlig nem og overskuelig have.

Huset set indefra
Fra husets dobbelt carport kan du gå tørskoet ind i entréen, og det store rummelige bryggers, hvor der både er plads til opbevaring, vaskemaskine og tørretumbler.  Fra entré/gang er der adgang til husets store og lyse gennemgående køkken-alrum, hvor der er plads til hygge og samvær for gæster og hele familien. Fra køkken-alrummet er der adgang til den overdækkede syd-/vestvendte terrasse og en dejlig lys stue. Husets børneafdeling består af 3 store værelser og et lækkert badeværelse med bruseniche. Forældreafdelingen består af et soveværelse med stor skabsvæg og eget badeværelse.

Husets gulve og lofter
På gulvene i bryggers, køkken/alrum/depot og begge badeværelser er der lagt flotte store lysegrå 60*60 cm klinker. Der er desuden væghængte toiletter med skjulte cisterner og smalle aflange gulvafløb i begge brusenicher. I stue, soveværelse, walk-in og børneværelser er der flotte slidstærke laminatgulve. Husets har gipslofter med skråloft og akustikfelter i køkken/alrum. Alle indvendige vægge er hvide og beklædt med filt.
Al inventar er fra HTH og alle hvidevarer medfølger.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmes med fjernvarme.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Funktionelt vinkelhus
B547 Libra mursten fra Strøjer
Valmtag med udhæng
Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt
Lysegrå 60*60 cm klinker
50 m2 stor integreret dobbelt carport
Gipslofter med skråloft og akustikfelter i køkken/alrum
Vægge beklædt med glasfilt
Energiklasse BR2018.
Fjernvarme.
Al inventar fra HTH

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot