Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Sofiehøj 3, 7120 Vejle

Milton Huses kontantpris:

Sofiehøj, Vejle

Husbeskrivelse
Skønt inspirationshus beliggende midt i Bredballes unikke landskab. Med sit kuperede terræn og nærhed til både Vejle Fjord, strand og by, er Bredballe et meget attraktivt boligområde. Her er let adgang til motorvej E45 samt Vejle Centrum.

Huset set udefra
Flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 165 m2 opført med sort tegltag, opmurede gavle, uden udhæng og i den flotte Limoux mursten fra Egernsund Tegl. Der er arkitekttagrender og nedløb i zink og vinduerne er Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu lavenergi, sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 50 m² stor integreret dobbelt carport med opmurede søjler samt redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på hele 1.196 m² med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten ind i husets entré med videre adgang til bryggers, 2 værelser og tilhørende badeværelse. Fra entréen er der adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og fælles madlavning. De skrå lofter med akustikfeler giver en dejlig stor rumfornemmelse og den indbyggede alkove indbyder til hygge og lektielæsning. Her er også direkte forbindelse til soveværelset med tilhørende dejligt badeværelse og walk-in.
I stuen er der et flot lysindfald fra flere vinkler og udgang til terrassen.

Luft, rummelighed & velvære
Gulve i entré, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i de store brusenicher, er med store flotte 60 x 60 cm fliser. I alle andre rum er der flotte akustikgulve i lyst design.
I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er LE2018 og opvarmning er med jordvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Vinkelhus på 165 m2 med 3 værelser, kontor og 2 badeværelser

50 m2 integreret carport med redskabsrum og murede søjler

Mursten: Limoux Egernsund Tegl

Skrålofter i køkken/alrum med akustikfelter

Sort tegltag

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Komplet haveanlæg samt belægning medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot