Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Sven Brasch Vej 1, 4140 Borup

Milton Huses kontantpris:

Sven Brasch Vej, Borup

Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ifm. Coronavirus (COVID-19). Det betyder bl.a., at vi inviterer til åbent hus i små hold.

Husbeskrivelse
Huset er beliggende i udstykningen ”Tuen” som er en smuk, grøn, kuperet kile midt i byen. Tæt på indkøbsmuligheder, sundhedshus, idrætsfaciliteter og skov. Samtidig er der få minutters kørsel til motorvejsafkørsel 34, hvor man kan køre mod Rødby eller Odense.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhushus opført i blødstrøgne mursten Twilight fra Egernsund og med røde lertegl og arkitekttagrender i matchende sort zink. Tagarkitekturen er med opmurede gavle, 25° taghældning og uden udhæng. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, antracitgrå udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 1254 m² med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Huset her har en meget funktionel og populær planløsning med plads til hele familien.
Fra husets entre er der adgang til bryggers og en lille gang som fører videre til det store køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Herfra er der stort set adgang til den øvrige del af huset bl.a 3 store børneværelser og forældresoveværelse med eget bad.

Husets gulve. lofter og vægge
Der er flotte slidstærke laminat planke gulve – Genova Eg Natur i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt grå/beige klinker i str. 60*60 cm.
I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der15° skrålofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt.
Alt inventar er fra HTH.

Perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmning er med fjernvarm og husets energiklasse er BR2018.

Ønsker du at vide mere om huset - kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 kvm. integreret carport med redskabsrum.

15° skråloft med akustiklofter i køkken/alrum.

3 store børneværelser.

Dejlig stor grund på 1254 kvm.

Opvarmning via fjernvarme.

Komplet haveanlæg samt belægning medfølger

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot