Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Huset er solgt

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Tavlund Ege 25, 7400 Herning

Milton Huses kontantpris:

Tavlund Ege 25, Herning

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Huset er opført i det attraktive Lind, lige uden for Herning. I dette område er der gode sportsfaciliteter, 2 skoler og masser af institutioner. Området ved Tavlund Ege forbindes af stisystemer og ligger tæt ved både grønne arealer, indkøb og med gode busforbindelser til Herning centrum.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt længehus i flotte mursten fra Wienerberger. Huset er med sadeltag uden udhæng, opmurede gavle, sorte tagsten og matchende arkitekttagrender i sort zink. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu - sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 55 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 863 m² med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers og børneafdelingens 3 værelser og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning.
Fra køkken/alrummet er der adgang til et depotrum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer. I stuen er der flot lysindfald og direkte forbindelse til soveværelse, badeværelse og walk-in med masser af skabsplads.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat – Genova Eg Natur gulve i stuen, soveværelset, samt i husets værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt store klinker i str. 60*60 cm.
I hele huset er der akustikdæmpende troldtekt lofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter for ekstra god rumfornemmelse og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

55 m2 integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Wienerberger W476 Eg

Arkitekttagrender og vedligeholdelsesfrit sort zink ved forskydninger og gavle

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer

Troldtekt lofter i hele huset og skrålofter i køkken/alrum

Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og flagstang medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot