Huset er solgt

Åbent Hus

Inspirationshuset er åbent for fremvisninger. Book en 1:1 fremvisning på: https://formular.miltonhuse.dk/bestil-fremvisning/

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Tavlund Ege 5, 7400 Herning

Milton Huses kontantpris:

Tavlund Ege, Herning

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Huset er opført i det attraktive Lind, lige uden for Herning. I dette område er der gode sportsfaciliteter, 2 skoler og masser af institutioner. Området ved Tavlund Ege forbindes af stisystemer og ligger tæt ved både grønne områder, indkøb og med gode busforbindelser til Herning centrum.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 175 m² i flotte mursten fra Egernsund – 2.4.35 Twilight. Huset er med sadeltag med 30 cm udhæng, opmurede gavl ved køkken/alrum, sorte tagsten og ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu - sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med 13 m² redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Grunden er på 838 m² med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen. Den sidste aftensol kan nydes på den vestvendte overdækket terrasse.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers som har separat adgang fra carporten og til husets børneafdelings 3 værelser og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrummet er der adgang til et depotrum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer. I stuen er der flot lysindfald og direkte forbindelse til soveværelse, badeværelse og walk-in.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat – Milano Eg Beige gulve i stuen, soveværelset, samt i husets værelser. På gulvene i bryggers, køkken/ alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt store klinker i str. 60x60 cm. I hele huset er der akustikdæmpende troldtekt lofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter for ekstra god rumfornemmelse og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Vinkelhus på 175 m²

48 m² integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Egernsund 2.4.35 - Twilight

Overdækket terrasse

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer

Skrålofter i køkken/alrum med troldtekt.

Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og flagstang medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot