Modelfoto

Huset er til salg

Kr. 3.095.000,-

Åbent Hus

Åbent hus efter aftale

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Tavlundparken 50, 7400 Herning (1)

Milton Huses kontantpris:

Tavlundparken 50, Herning

Husbeskrivelse
Huset er opført i det attraktive Lind, lige uden for Herning. I dette område er der gode sportsfaciliteter, 2 skoler og masser af institutioner. Området ved Tavlundparken forbindes af stisystemer og ligger tæt ved både grønne områder, indkøb og med gode busforbindelser til Herning centrum.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 159 m² i flotte mursten fra Egernsund - Antibes. Huset er med sadeltag uden udhæng, opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i blank zink. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu - sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med 13 m2 redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Grunden er på 667 m² med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers og børneafdelingens 2 værelser og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrummet er der adgang til et depotrum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer samt til husets det rumlige kontor. I stuen er der flot lysindfald og direkte forbindelse til soveværelse, badeværelse og walk-in.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat – Genova Eg Natur gulve i stuen, soveværelset samt i husets værelser og kontor. På gulvene i bryggers, køkken/ alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt store klinker i str. 60x60 cm. I hele huset er der gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter for ekstra god rumfornemmelse og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventetar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt vinkelhus på 159 m² med 3 værelser, kontor, depot og 2 badeværelser

48 m² integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Egernsund 2.1.65 - Antibes

Arkitekttagrender og opmurede gavle

Skrålofter med akustikfelter i køkken/alrum

Rationel Aura Plus lavenergi 3-lags vinduer

Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og flagstang medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot