Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 7562 4300

Boligbeskrivelse

til print

Klik her

Jeg er interesseret i

Thors Ager 34, 6000 Kolding

Milton Huses kontantpris:

3.895.000,-

Thors Ager, Kolding

Få en videopræsentation af huset - se videoen via linket

 

Huset er velbeliggende i en meget attraktiv og børnevenlig udstykning i Dalby ved Kolding. Her er kort afstand til skole, daginstitutioner og offentlig transport samt indkøbsmuligheder. Bilturen til Koldings hyggelige midtby kan klares på 10 min.

Huset set udefra

Huset er et flot multifunktionelt vinkelhus opført i flotte blødstrøgne Wienerberger mursten, W447 Flint og sorte betontagsten. Huset udføres med sadeltag, uden udhæng og med opmurede gavle. Der er matchende sorte arkitekttagrender samt nedløb. Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Huset har en stor integreret dobbelt garage med plads til både værktøj, cykler og biler.
Grunden er på 864 kvm med en dejlig stor sydvestvendt have.

Huset set indefra

Kom tørskoet fra garagen ind i husets bryggers med videre adgang til entréen og det lyse køkken/alrum. Herfra er der adgang til børneafdelingen med værelser og tilhørende badeværelse. Husets hjerte er det store lyse køkken/alrum med adgang til fint lille depotrum, den store terrasse og åben adgang til stuen. Fra stuen er der adgang til den overdækkede terrasse og til forældreafdelingen med soveværelse, lækkert walk-in og et tilhørende badeværelse. Husets store vinduespartier giver en dejlig rumfornemmelse og masser af lys.

Husets gulve og vægge

Gulve i køkken/alrum/gang, entré/bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er beklædt med mørke fliser på 60x60 cm.
Der er lagt flotte laminat eg gulve i stue, soveværelse samt øvrige værelser.
Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. Køkken/alrummet er udført med et 10 graders skråloft samt akustikfelter for at skabe et dejligt indeklima i det store centrale rum. Der er hvidmalet glasfilt på alle vægge og inventaret er fra HTH.

Et perfekt indeklima

Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmning er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

47 kvm dobbelt garage

10 graders ensidig skråloft med akustikfelter i køkken/alrum

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer

Varmegenvindingsanlæg

Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

Betal først ved indflytning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot