Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Under Syrenen 2, 7500 Holstebro

Milton Huses kontantpris:

Under Syrenen, Holstebro

Husbeskrivelse
Huset er opført i det attraktive Halgård ved Holstebro. Der er en dagligvarebutik, samt skole og sportsfaciliteter i området. Derudover er der god forbindelse til natur og Holstebro midtby. 

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt længehus på 179  i flotte mursten B542 Laika fra Strøjer Tegl. Huset er med sadeltag uden udhæng, sorte betontagsten og arkitekttagrender i blank zink. Vinduerne er fra Rationel - Aura Plus 3-lags træ/alu - sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 49 m² stor integreret dobbelt carport med 13 m2 redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 1030 m² med mulighed for en morgenterrasse mod øst og en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Udefra er der adgang til bryggers og entre. Fra husets entré er der direkte adgang til børneafdelingens 3 værelser og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Det skrå loft i køkkenalrummet giver en ekstra god rumfornemmelse. Fra køkkenalrummet er der adgang til et depotrum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer. I stuen er der flot lysindfald og direkte forbindelse til soveværelse og badeværelse. 

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat – Milano Eg Beige gulve i stuen, soveværelset, samt i husets værelser. På gulvene i bryggers, køkken/ alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt store klinker i str. 60x60 cm.
I hele huset er der akustikdæmpende troldtekt lofter. Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventer er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

49  integreret carport med redskabsrum
Flotte mursten fra Strøjer Tegl – B542 Laika
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Lofthøjde på 242 cm. med 15 grader skrå loft i køkkenalrum
Troldtektlofter i hel huset
Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og flagstang medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot