Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Valborgs Vænge 6, 8700 Horsens

Milton Huses kontantpris:

Valborgs Vænge, Horsens

Husbeskrivelse
Området omkring Hatting er kendetegnet af natur i form af skov og marker, og med kun 6,5 km til Horsens midtby er du tæt på det hele uden at bo midt i det. Motorvejstilkørsel til E45 ligger også i umiddelbar nærhed.

Hatting er en lille landsby tæt på Horsens med godt 1.800 indbyggere. Her er et godt sammenhold og et aktivt foreningsliv med masser af tilbud til alle i form af både idræts- og spejderforeninger samt en populær ungdomsklub.

Huset set udefra
Huset er et flot multifunktionelt forskudt vinkelhus på 172 m² uden udhæng i flotte grå mursten fra Egernsund Tegl Twilight. Huset er med sadeltag, op murede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort alu. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke i natur skiffer.
Huset har desuden en 49 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 825 m² med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i husets bryggers med praktisk sidde bænk og masse af plads til barnevogn, vasketøj og ikke mindst alt overtøjet.
Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med depotrum og åben forbindelse til stor lys stue.
Her er tale om et hus med stor fokus på familiens trivsel i hverdagen med plads til leg, hygge og lektier og mulighed for at dække op til mange gæster. Ydermere er der funktionel børne afdeling med hele 3 store børneværelser og et fælles multirum.

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i køkken/alrum/depot/gang, entré/bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt flotte i 60 x 60 cm fliser.
Der er valgt flotte laminat gulve i stue, soveværelser: Sildeben Traditional Oak MIL-504. Børneværelserne er med tæpper: Bentzon by Ege Wega – Grå Brun – Mil-221-64006652
Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets køkken/alrum er her opført akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt.
Inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

49  carport med redskabsrum
Kvalitets mursten fra Egernsund Twilight
Skråloft i køkken/alrum med akustiklofter.
2 børneværelser plus kontor.
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot