Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Vodskov Enge 22, 9310 Vodskov

Milton Huses kontantpris:

Vodskov Enge, 9310 Vodskov


Husbeskrivelse
Beliggende i den nye og hyggelige udstykning i Vodskov, tæt på Hammer bakker, Limfjorden og den skønne Nordjyske natur. Placeret tæt ved indkøb, byens skole, idrætshal og daginstitutioner. Samtidig bor du med nem adgang til motorvejen og kun 10 kilometer fra Aalborg centrum.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 170 m² opført i den flotte White Gobi mursten fra Egernsund Tegl. Huset er opført i et moderne udtryk med opmurede gavle og uden udhæng på taget, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort alu. Vinduerne er fra Rationel, 3-lags træ/alu sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med stort redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Der er også en skøn overdækket terrasse på hele 17m². Grunden er på hele 1027 m² med en dejlig ugeneret sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets overdækkede indgang er der adgang til et aflukket bryggers, som også har sin egen indgang udefra, og børneafdelingen med 3 store børneværelser med tilhørende badeværelse. Herfra er der videre adgang til det gennemgående og rummelige køkken/alrum og stue, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Skjult i skabsvæggen i køkkenet er der adgang til et stort depotrum. I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler og direkte udgang til lækker overdækket terrasse. I tilknytning til soveværelset er der både walk-in og et stort separat forældrebadeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte akustik Designkorkgulve, model Nevada Oak i Køkken/alrum, stue, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt store lysegrå klinker i str. 60X60 cm. De indvendige døre er alle massive døre fra Swedoor med +karm. Toiletterne fra IFÖ er med skjult cisterne og med softclose. Væggene er beklædt med filt. I hele huset er der flotte hvide Troldtekt lofter der sikrer en fantastisk lydcomfort i hele huset. Både i stuen og køkken/alrummet er der skrålofter, der sikrer et skønt lys og en fantastisk rumfornemmelse i disse store rum. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft uden træk hele året
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmning er med fjernvarme.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Vinkelhus på 170 m²
48 m² stor integreret dobbelt carport med stort redskabsrum
Flotte White Gobi mursten fra Egernsund Tegl
Skråloft i køkken/alrum med flotte hvide Troldtekt lofter
3 store børneværelser med tilhørende badeværelse
Direkte udgang til lækker overdækket terrasse fra stuen
Rationel 3-lags træ/alu vinduer

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot