Huset er solgt

Åbent Hus

Åbent efter aftale

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Biegårds Allé 22, 8700 Horsens

Milton Huses kontantpris:

Ved ubetinget købsaftale inden 1/8 får du møbler og interiør med i købet

Biegårds Allé 22, Hatting, Horsens

Området
På Biegårds Allé i populære og børnevenlige Hatting har vi opført dette 150 kvm vinkelhus med en optimal planløsning med god plads til børnefamilien. Hatting er omkranset af skøn natur i form af skov og marker med kun et kvarters kørsel til Horsens midtby samt kort afstand til motorvej E45.  

Huset udefra

Huset er et flot multifunktionelt vinkelhus med i alt 150 m². Huset er med sadeltag uden udhæng og med arkitekttagrender i blank zink. Mursten fra Egernsund Tegl - 2.4.30 Bison. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, med støbt og isoleret betongulv.

Grunden er på 969 m² med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset indefra

Kom tørskoet fra carporten og ind i husets bryggers, som også er husets entre. Bryggerset er stort og lyst med plads til både det praktiske og det funktionelle. Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med højt til loftet -og hvor der er plads til leg, hygge og lektier. Køkken/alrummet indeholder også et stort viktualierum, som giver mulighed for ekstra opbevaring i dagligdagen. Der er fra køkken/alrummet forbindelse til stor, lys stue og videre til forældreafdelingen med lækker walk-in og stort badeværelse.

Takket være husets placering på grunden og optimal indretning får man her et hus med masser af dagslys og plads til den store familie og gæster.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjern­varme og huset er bygget efter BR2018. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Mursten:2.4.30 Bison fra Egernsund Tegl
Taghældning: Sadeltag uden udhæng og arkitekttagrender i zink.
Vinduer: Træ/alu – sort udvendig, hvide indvendigt. Sålbænke i naturskifer
Lofter: Gipslofter med akustikfelter i køkken-alrum og stue
Gulve: Sorte tæpper på værelser. Laminatgulve i stue, soveværelse og walk-in. 60x60 cm klinker i køkken-alrum, viktualierum, gang, bryggers og badeværelser.
Vægge: Glasfilt
Inventar: HTH
Opvarmning: Fjernvarme
Nilan ventilationsanlæg


Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot