Huset er til salg

4.495.000,-

Åbent Hus

Søndag kl. 13-16

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Havholm Agervej 20, 4050 Skibby

Milton Huses kontantpris:

Havholm Agervej 20, 4050 Skibby

Områdebeskrivelse:
Skibby Bakke er et nyt boligområde ved Selsøvej, øst for Skibby. Området er lokalplanlagt til at indeholde blandet boliger, herunder række- og parcelhuse.

Både Isenfjord og Roskildefjord giver rig mulighed for at fiske, sejle og bade. Specielt sandstranden ved Dalby Huse er velegnet til badning, grundet den fine sandstrand og lavvandsområdet inden for sandbankerne. Desuden etableres en cykel- og vandresti langs begge fjorde, der når den er helt færdig, bliver 275 km lang. Langs denne sti får man direkte adgang til vandet.
Lidt uden for Skibby finder man Selsø Slot samt godserne Svanholm, Egholm og Krabbesholm. Mellem Skibby og Selsø Slot ligger naturhaven Møllekrog og i forbindelse hermed fuglereservatet ved Selsø Sø. Desuden findes også Sjællands største naturreservat Skjoldungerne Land, lige øst for Skibby.
Husbeskrivelse:

Huset er beliggende i Skibby, som er en driftig handelsby med et veludviklet bycenter, hvor man kan handle næsten alt. Her er både dagligvarebutikker og et udvalg af specialbutikker. Desuden er der mange parkeringspladser uden tidsbegrænsning.

Huset set udefra:
Flot gårdhavehus på 170 m² med sorte mursten Støjer B543 Lyra med fuger i antracit. Betontagsten i sort. Rationel Aura Plus Premium træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og antracit udvendigt. Stor integreret dobbelt carport med træbeklædt redskabsrum. Tagrender og nedløbsrør i sort alu.
Huset står i stramt moderne udseende med sadeltag uden udhæng og opmurede gavle mod vest.

Huset set indefra:
Huset har gennemgående køkken/alrum med 15° hævet loft, som adskiller forældreafdelingen med resten af huset. På gulve i bryggers, entré og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt en flise i 60 x 60 cm. Loft i hele huset er beklædt med flotte hvide gips lofter med akustikplader i køkken/alrum. Glasfilt i hele huset. Smukke akustik designkork Cayman Oak i køkken/alrum, stue, soveværelse, kontor, walk-in og værelser. Inventar fra HTH. Akustiklameller og alkove i køkken/alrum. Sansevindue i stue, lystunnel i entré og 2 store ovenlys i køkken/alrum giver et godt lysindfald.

Et perfekt indeklima
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning med luft-til-vand varmepumpe. Husets energimærke er A2015.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

 • Gårdhavehus
 • 170 kvm boligareal
 • 48 kvm integreret dobbelt carport
 • Sadeltag uden udhæng og med murede gavle
 • Mursten: B543 Lyra fra Strøjer Tegl
 • Tagrender og nedløbsrør i sort alu
 • Rationel Aura Plus Premium i træ/alu
 • Velux lystunnel i gang
 • Velux ovenlysvinduer i køkken-alrum
 • Lofter: Gipslofter med akustikfelter i køkken-alrum. Skrålofter i køkken-alrum
 • Glasfilt på vægge
 • Gulve: Akustik Designkork ’Cayman Oak’ og 60x60 cm klinker
 • Nilan varmegenvindingsanlæg
 • Luft til vand-varmepumpe

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot