Huset er til salg

3.295.000,-

Åbent Hus

Søndag kl. 13-15

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Myntebakken 12, Randers

Milton Huses kontantpris:

Myntebakken 12, Randers NØ

Området
Inspirationshuset er en del af byggeudstillingen Randers Bygger i den nordøstlige del af Randers, det naturskønne Dronningborg langs Randers Fjord. Dronningborg er et af Randers’ mest at­traktive områder tæt ved natur, institutioner, indkøb, skoler og kun ca. 5 km fra Randers centrum. 

Huset set udefra
Huset er et flot vinkelhus på 156 kvm. Murstenen er den smukke RT 488 - Prima Lido fra Randers Tegl i grå, gule og hvide nuancer. Huset er opført med afvalmede gavle og ca. 30 cm udhæng. Lavenergivinduerne er 3-lags AURAPLUS fra Rationel i træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt med sålbænke udført i skifer.

Huset har desuden en 46 kvm stor, integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Formen på huset skaber
 sammen med den overdækkede terrasse en hyggeligt sydvestvendt udemiljø på havesiden. 

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i husets kombinerede entré/bryggers med god plads til barnevogn, vasketøj og overtøj. En stilfuld New Yorker-glasdør forbinder entréen med husets hjerte - det store køkken-alrum. Foruden et funktionelt køkken får du her en hyggelig siddeplads i det store vinduesparti ved siden af terrassedøren med adgang til den sydvestvendte, overdækkede terrasse. Køkkenet har også adgang til et depot med ekstra opbevaringsplads. Køkken-alrummet skaber en praktisk opdeling af huset med to gode børneværelser på den ene side og den store voksenafdeling med eget badeværelse og walk-in på den anden side.

Gulve, vægge og lofter
Gulvene i entré/bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er beklædt med flotte 60x60 cm klinker. I resten af huset bevæger du dig rundt på behagelige Akustik Designkork-gulve af typen Birmingham Oak.

Hele huset har en øget loftshøjde på hele 255 cm, som skaber en god rumfornemmelse. Lofterne er beklædt med træbeton fra Troldtekt for at sikre en fantastisk akustik. Husets vægge er beklædt med glasfilt for et rent og moderne udtryk. 

Frisk luft uden træk - hele året
Huset er udstyret med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018, og opvarmning sker med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

 • 156 kvm forskudt vinkelhus med 46 kvm dobbelt carport
 • Afvalmede gavle med 30 cm udhæng
 • Mursten fra Randers Tegl: RT 488 - Prima Lido
 • Overdækket terrasse 
 • Troldtekt-træbeton i hele huset
 • Øget loftshøjde på 255 cm i hele huset
 • 2 børneværelser plus walk-in og depot
 • Inventar fra HTH 
 • Vinduesbænk i køkken-alrum
 • Fjernvarme
 • Ventilationsanlæg fra Nilan

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot