Huset er til salg

4.595.000,-

Åbent Hus

Søndag kl. 13-16

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Ræven 9, Støvring

Milton Huses kontantpris:

Ræven 9, Støvring

Funktionel familievilla med fantastiske fællesarealer

Huset ligger i den nye, attraktive udstykning i Støvring Ådalen – tæt på station, børnehave og bymidte med kun få minutter til motorvejen. Der er et system af stier for gående og cyklister, som forbinder området med skole, indkøb og centrum.

Huset udefra
Huset er et flot, funktionelt forskudt vinkelhus uden udhæng på 165 kvm. Det er beklædt med den bronzefarvede kvalitetsmursten fra Randers Tegl – RT 450 – Prima Palermo. Huset er med sadeltag, opmurede gavle og gesims, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort alu. Lavenergivinduerne er 3-lags AURAPLUS fra Rationel i træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt og med sålbænke i naturskifer.

Huset har desuden en 48 kvm stor, integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 1012 kvm med en dejlig have, hvor solen kan nydes både om morgenen, og når I kommer hjem fra arbejde.

Huset indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i husets entré, hvorfra du kan kigge hele vejen ned igennem huset. To lystunneller i loftet er med til at give et godt, naturligt lys på gangarealet. Fra entréen er der direkte adgang til husets bryggers med plads til barnevogn, vasketøj og overtøjet. Bryggers har også egen indgang. Her er tale om et hus med stort fokus på familiens trivsel i en travl og aktiv hverdag. Husets hjerte er et stort og lyst køkken-alrum med køkkendepot og plads til leg, hygge og lektier. Fra spisepladsen er der direkte adgang til en overdækket terrasse mod øst. Selve køkkenet er placeret, så det på samme tid fremstår selvstændigt og som en del af alrummet. Med masser af bordplads, BORA Pure-kogeplade og et fantastisk arbejdslys fra et stort ovenlysvindue, er madlavningsentusiasten sikret de optimale forhold. 

I direkte forlængelse af køkken-alrummet ligger en lys stue, som åbner op til en stor, vestvendt terrasse med overdække og loft til kip. Her får du altså et areal med et væld af anvendelsesmuligheder. 

Forældreafdelingen med lækkert soveværelse og tilhørende badeværelse med stor brusekabine og skabsvæg ligger placeret bagerst i huset med adgang fra stuen. 

Gulve og lofter
Gulvene i entré, bryggers og begge badeværelser er belagt med elegante og praktiske 60x60 cm klinker. Der er valgt flotte akustikkorkgulve i gang, stue, soveværelse, værelser, kontor, køkken-alrum og depot. Loftet i hele huset er beklædt med træbeton for at sikre god akustik. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er udstyret med et varmegenvindingsanlæg for perfekt indeklima og 10 solcellepaneler inkl. batteri, som bidrager til et lavt energiforbrug. Huset opvarmes med fjernvarme og er bygget efter BR2018.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

 • 165 kvm forskudt vinkelhus med integreret dobbelt carport
 • Sadeltag uden udhæng, opmurede gavle og gesims
 • Lofter fra Troldtekt i hele huset
 • Blødstrøgne mursten af typen RT 450 – Prima Palermo
 • Sorte arkitekttagrender i alu
 • Sålbænke i naturskifer
 • 3-lags træ/alu lavenergivinduer – Sorte udvendigt, hvide indvendigt
 • Akustikkorkgulve i gang, stue, soveværelse, værelser, kontor, køkken-alrum og depot. 60x60 cm klinker i entré, bryggers og begge badeværelser. 
 • HTH-inventar i hele huset
 • Bora Pure: emhætte og kogeplade i ét
 • 2 overdækkede terrasser mod hhv. øst og vest
 • Ovenlys i køkken-alrum og lystunneller i gang
 • Fjernvarme
 • Nilan ventilationsanlæg
 • Solcelleanlæg med 10 paneler 5 kWh batteri
 • Biopejs medfølger ikke

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot