Jeg er interesseret i

Seglager 10, 8370 Hadsten

Milton Huses kontantpris:

Seglager, Hadsten

Inspirationshuset er en del af Byg og Bo 20121 byggeudstillingen og er beliggende i ny udstykning i Hadsten, med smuk natur til flere sider. Man kommer til at bo midt i naturen med kun få hundrede meter til skole, sportshal og indkøbstorv. Der er tog direkte til Aarhus.

Huset set udefra
Dette års Milton Hus er et veludnyttet vinkelhus på 159  med fokus på optimering af hver en kvadratmeter. Huset er et klassisk vinkelhus som passer godt til de fleste grunde og skaber en god læ- og terrasse-krog i vinklen. Huset har et minimalistisk udtryk. Der er dobbelt carport med redskabsrum, huset er opført med saddeltag i sorte tagsten, murede gavle og bygget uden udhæng. Murstenen er Bison B430 fra Strøjer tegl.
Vinduerne er mørkegrå og fra Rationel med 3-lags glas, som sikrer en lav varmeregning. Den rektangulære grund på 813 skaber plads om huset og giver muligheden for en stor sydvest vendt terrasse. Her kan solen nydes fra formiddag og til solnedgang. Huset er i et plan, hvilket er meget børnevenligt.

Huset set indefra

Der er direkte adgang fra carporten til det store praktiske bryggers. Her er god plads til både overtøj, sko, vasketøj og fx en barnevogn. Så uanset vind og vejr kommer du altid tørskoet ind til Seglager i bil. Udover plads til 2 biler i carporten er der også et godt isoleret redskabsskur. Børnene har deres egen afdeling med 3 gode værelser og badeværelse. I forlængelse af stuen kan en overdækket terrasse forlænge en god sommeraften.
Køkken-alrummet er ofte familiens fortrukne samlingssted. Det er i køkken-alrummet der laves mad, spilles spil, laves lektier og her, der er plads til gæster. I forlængelse af køkkenøen er der et dejligt depot med mulighed for ekstra opbevaring. Både i køkken-alrummet og i stue er der skrålofter med lyse gipslofter og akustikfelter. Den høje loftshøjde mærker man ikke på akustikken, da Milton Huse har valgt en særlig god akustikpladeløsning. 

Luft, rummelighed & velvære.
Husets gulve i stuen, værelser, walk-in og soveværelset er i flotte laminatgulve af typen Designkort Montana Oak. Der er Troldtektlofter i hele huset. I køkken/alrummet og stuen er der skrålofter. Materialevalget er gennemsyret af gode løsninger fra HTH køkken. Højskabe og underskabe er i farven ler og bordpladen af den eksklusive type Dekoton (keramik).

Frisk luft i huset året rundt
I alle vores huse er der et ventilationsanlæg som sikre et optimalt indeklima. Luften kan blive skiftet op til 8 gange i løbet af et døgn. Derudover er der et pollenfilter som også hjælper på denne del.
Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter gældende bygningsreglement, BR2018.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

159 m² vinkelhus
36 m² integreret dobbeltcarport med 12 m² redskabsrum
Flotte mursten i Bison B430 fra Strøjer tegl
Mørkegrå vinduer er 3-lags fra Rationel Aura Plus - sikrer en lav varmeregning.
Skrålofter i køkken/alrum og stue for god rumfordeling. 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot