Nye rammer.

Med omhu og omtanke.

DGNB Villa x Milton Huse

Milton Huse går forrest – opnår DGNB Villa systemgodkendelse, som de første

Få mere viden

Plantegning

Form og størrelse skal tænkes ansvarligt fra start, så rammerne altid passer

Udforsk planløsninger

Q&A ansvarligt byggeri

Ansvarlige overvejelser inden du bygger. Læs Q&A – og book møde med specialisten

For mere indsigt og personligt møde

Materialevalg

Mængden af byggematerialer kan minimeres, og der er alternativer, som skåner miljøet

Vælg materialer med omhu

Nye rammer.

Med omhu og omtanke.

Dit hjem er mere end mursten. Hjem er en særlig følelse, der bor i sjælen. Hjemmets rammer omfavner livet og afspejler dine valg. Valg som kan være med til at passe på det, der betyder noget - som dit hjem, jorden og de mennesker, der fylder det med liv. Nu og i fremtiden.

Kloden er i forandring, og kalder på nye måder at bygge nyt på. Derved skaber du de bedste forudsætninger for dine børn og fremtidige generationer. Hvert valg tæller med sigte på en klimaløsning.

At bygge nyt er et privilegie. Her har du mulighed for at tage de bedste og mest ansvarlige valg, og samtidig sætte personlige præg på rammerne om hjemmet. Helt fra start. Og med god samvittighed.

Med et hus fra Milton Huse er du garanteret godt håndværk, ordentlighed og omhu – det er værdier, som holder langt ind i fremtiden. Du får et byggefirma, som tager ansvar og deltager aktivt i udviklingen af certificeringer, som DGNB Villa og skubber til grænser, for at opnå sundt og ansvarligt nybyggeri. Det skal ikke kun være for de få at tage ansvarlige valg. Det skal være tilgængeligt for alle. For Milton Huses vision er at udbrede ansvarligt byggeri.    

Tag en snak med Milton Huse om ansvarligt nybyggeri. Det rummer alt fra de store flader, til de små personlige detaljer og materialevalg, til den grønne og frodige ramme, som omkranser dit hjem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Et DGNB Villa certificeret hus fra Milton Huse opføres i porebeton.

Billederne på sitet her viser eksempler med konstruktioner i både porebeton og træ, da Milton Huse p.t. arbejder på udviklingen af et helt nyt DGNB Villa certificeret inspirationshus med træ i kernen.
Huset åbner i 2023. Hold øje på miltonhuse.dk

Ansvarligt nybyggeri

Ordentlighed og omhu løber i årene hos Milton Huse. I starten fordi stifter, Erik Rehnquist, ville sikre effektivitet og en ordentlig byggeplads. Siden er ansvarlighed og løbende optimeringer af byggeprocessen fulgt som en naturlig forlængelse af de oprindelige værdier. Det skyldes blandt andet, at traditionelt byggeri påvirker miljø og klima gennem ressourceforbrug, affald og CO2 indlejret i byggematerialer.

Som nybygger kan du mindske påvirkning på miljø og klima ved at bygge ansvarligt fra bunden. Derved kommer du til at gøre en indsats for klimaet i hverdagen – blot ved at bo i et ansvarligt hus. Det betyder også, at du får en sund bolig med et godt indeklima, som gavner dit helbred. Det giver en god fornemmelse helt ud i tæerne. Ikke mindst fordi du får dit ansvarlige nybyggeri til en fornuftig pris hos Milton Huse.

Bæredygtige ambitioner

Inden for hvert af nedenstående bæredygtighedsområder stræber Milton Huse efter en række overordnede ambitioner:

 

Miljø & klima:

Bygge mere klimabevidst med fokus på lang levetid og minimering af miljøaftryk.

  • På Milton Huses byggerier måler vi på egne og leverandørers CO2-udledninger, og vi arbejder for at reducere CO2-aftrykket fra materialer, opførsel, transport og bortskaffelse.
  • Vi vil give dig en forståelse af DGNB Villa certificerede Milton huses klimaaftryk gennem hele livscyklussen. Derved kan du træffe beslutninger med tanke på mere bæredygtighed.
  • Vi optimerer på alle dele af byggeprocessen for at reducere affald og spild
  • I Milton Huse udvikler vi tilgangen til klimasikring af projekter, til gavn for de kommende generationer.
  • Vi udvikler løbende forståelse for egen påvirkning af miljøet og vil øge fokus på biodiversitet.

Social:

Sikre sundhed, trivsel og fællesskab med plads til den enkelte på byggepladsen og i hjemmet.

  • Milton Huse har et fortsat højt fokus på sikkerhed, sundhed og trivsel blandt medarbejdere og samarbejdspartnere, og vi bidrager aktivt til lokalsamfundet.
  • Vi arbejder løbende for at fremme diversitet hos Milton Huse.
  • Vi vil sikre endnu sundere indeklima gennem efterlevelse af de højeste krav.

Governance:

Arbejde aktivt med EU-taksonomien, certificerede byggerier og bidrage til udviklingen af nye standarder i byggebranchen.

  • Hos Milton Huse ønsker vi at blive endnu mere transparente og aktivt bruge EU-taksonomien til at klassificere bæredygtige aktiviteter.
  • Vi arbejder målrettet på at øge Milton Huses andel af DGNB-certificerede byggerier.

Q&A ansvarligt byggeri

Du har sikkert mange spørgsmål til, hvordan du bedst kan gøre dit nybyggeri bæredygtigt. Få svar på de typisk stillede spørgsmål her.

Hos Milton Huse arbejder vi med ansvarlighed. Vi vil løfte standarden for, hvordan nybyggeri kan tage mest muligt hensyn til miljø og klima. Det gør vi ved at leve op til høje krav i den bæredygtige DGNB Villa-certificering. Det betyder, at du, som nybygger hos Milton Huse, får et højt niveau af ansvarlighed indbygget. Derudover kan du vælge blandt en række tilvalg i materialer, som kan minimere miljøaftrykket yderligere.

 

Interesseret i ansvarligt husbyggeri?

 

Bygge- og DGNB Villa rådgiver, Steffen Vad Østerskov.

svo@miltonhuse.dk 92829305
Trustpilot