Én plantegning for livet

Her kan du se et eksempel på en plantegning til et Milton hus, der opføres med sigte på en DGNB Villa-certificering. Her er der taget hensyn til miljø og klima såvel som sociale og økonomiske faktorer.

På tegningen ses et hus i ét plan. Et særligt træk ved huset er, at det er tænkt fleksibelt i sit udgangspunkt. Allerede i projekteringen er der skabt en mulighed for, at det kan 'vokse' med husets beboere, hvis fx familien bliver udvidet og der opstår behov for et ekstra værelse. 

Fakta:

  • Forskudt vinkelhus, 192 kvm
  • Carport, 54 kvm
  • Overdækket terrasse, 24 kvm
  • Overdækket indgang, 8 kvm

Udvidelser til dit byggeri

Skulle du som nybygger få behov for flere kvadratmeter, er huset forberedt, da tagkonstruktionen går ud over beboelsesarealet. Det kan således ændres fra at have funktion som overdækning af en terrasse til at huse en egentlig tilbygning. Forberedelsen fra projekteringsfasen sparer husets ejere både tid og penge den dag, hvor de ønsker at lave en tilbygning. Dørene er fx placeret, så de nemt kan udskiftes og hurtigt kan ændre funktion fra terrassedøre til indvendige døre. Samtidig er væggene opført i let beklædning frem for tegl, så de er nemmere at nedbryde ved en eventuel tilbygning. Den gennemtænkte tegning tager højde for mulige fremtidsscenarier allerede ved husets fødsel. Som nybygger hos Milton Huse har du indflydelse og mulighed for at indtænke de bedste løsninger for dig og din familie i samspil med en specialist fra teamet af byggerådgivere.

Interesseret i ansvarligt husbyggeri?

 

Kontakt byggerådgiver og DGNB Villa-rådgiver, Steffen Vad Østerskov.

 

 

svo@miltonhuse.dk 92829305
Trustpilot