Én plantegning for livet

Eksempel på plantegning til et Milton hus, der opføres med sigte på en DGNB Villa certificering.


Her er taget hensyn til miljø, klima, sociale- som økonomiske faktorer

 

På tegningen ses et hus i ét plan. Et særligt træk ved huset er fx, at det er tænkt fleksibelt i sit udgangspunkt, da der allerede i projekteringen er tænkt over muligheden for at det kan ”vokse” med husets beboere.
Forslaget vist på tegningen har en størrelse, som typisk vil få funktion af et ekstra værelse. Behovet kan fx opstå, når en familie på fire bliver til fem.

 

Fakta:

  • Forskudt vinkelhus, 192 kvm
  • Carport, 54 kvm
  • Overdækket terrasse, 24 kvm
  • Overdækket indgang, 8 kvm

Udvidelser til dit byggeri

Skulle du som nybygger, at et hus som dette, få behov for flere kvadratmeter er huset forberedt, da tagkonstruktionen fx går ud over beboelsesarealet. Det kan således ændres fra at have funktion som overdækning af en terrasse til at huse en egentlig tilbygning. Forberedelsen fra projekteringsfasen gør det besparende i både tid og økonomi, den dag husets ejere ønsker en tilbygning. At husets placering af døre er placeret, så de er nemme at udskifte og hurtigt kan skifte funktion fra terrassedør til indvendig dør, og at væggene er opført i let beklædning frem for tegl, gør fx væggene nemmere at nedbryde ved en eventuel tilbygning. Den gennemtænkte tegning tager højde for mulige fremtidsscenarier allerede ved husets fødsel. Som nybygger hos Milton Huse har du indflydelse, og mulighed for at tænke de bedste løsninger ind for dig og din familie i samspil med en specialist fra teamet af byggerådgivere.

Interesseret i ansvarligt husbyggeri?

 

Kontakt byggerådgiver og DGNB Villa specialist, Steffen Vad Østerskov.

 

 

svo@miltonhuse.dk 92829305
Trustpilot