Sådan forbereder du dig

BLIV KLAR TIL FØRSTE MØDE MED DIN BYGGERÅDGIVER

Drømmer du om at bygge nyt hus?

Du er altid velkommen hos Milton Huse. Din lokale byggerådgiver taler hver dag med mange mennesker, som har det præcis ligesom dig. Følelsen, og den spirende nybyggerdrøm i maven, er ofte den samme, men ønsker og forventninger til arkitektur, materialer og rumdisponering er ofte vidt forskellige. ”Og netop derfor bygger vi det, vi kalder personlige huse med omhu. Ikke to huse er ens”, fortæller Anders H. Petersen, der er afdelingschef og aktiv byggerådgiver i det sydlige Jylland.

Vi lytter

Anders er sat i stævne til en snak om mødeforberedelse. For hvordan kan vi hjælpe dig til at få et rigtig godt første møde? Her kommer et par bud.

”Til det første møde er der en række spørgsmål, vi, som byggerådgivere, gerne vil have afdækket”, indleder Anders og fortsætter. ”Det handler om, at vi gerne vil hjælpe dig bedst muligt i gang, og tage os rigtig god tid til at spore os ind på dine byggedrømme”, lyder det fra en erfaren Milton Huse byggerådgiver.

 
Til første møde kan du med fordel forberede følgende (i tilfældig rækkefølge):

Dit budget
Det er en fordel, at du har haft møde med din bank og har en ramme for, hvor meget du må bygge hus for, inden du møder din byggerådgiver. Det kan være, at du spørger Milton Huse til, hvor mange kvadratmeter du kan bygge, om du kan få en lukket garage med el-porte, en overdækket terrasse, skrålofter, en sansebænk, et viktualierum, et walk-in closet eller har særlige inventarvalg. Med udgangspunkt i budgetrammen, kan en erfaren Milton Huse byggerådgiver hurtigt svare på spørgsmål, og afdække om dine ønsker er økonomisk mulige.

Del dine forventninger
Du ved, at du vil bygge nyt hus, men har ikke den fjerneste idé om, hvordan du gerne vil bo, eller hvordan dit nye hus skal se ud? Så hjælper vi dig gerne med masser af idéer og inspiration – fra blankt papir eller med eksempler på plantegninger over allerede byggede Milton huse. Det er dog lige så tit, at vi møder kommende nybyggere med mobilen fyldt med billeder fra Pinterest eller Instagram-profiler, og klare idéer om, hvordan familiens nye hus skal se ud. Det glæder os lige så meget, at du ved, hvad du vil. Uanset din tilgang, så husk, at stil dig selv spørgsmålet: ”Hvad er vigtigt i mit nye hus nu, og hvad er vigtigt i fremtiden?” lyder det fra Ander H. Petersen, der ofte snakker med familier, der bygger hus til den familiesammensætning, som husstanden skal rumme i dag, men glemmer at tænke 10-15 år frem og forberede huset til at rumme teenagere og måske flere hjemmearbejdspladser? Din Milton byggerådgiver er klar til at møde dig der, hvor du er.

Din tegning er velkommen
Mange vælger at lave en skitse hjemmefra, forud for første møde med byggerådgiveren. Det kan være på bagsiden af en serviet, eller tegnet via onlineprogrammet HusDesigneren på miltonhuse. dk. ”Begge dele er lige velkomne, og Milton Huses tegnestue får ofte rigtig meget ud af at se, hvad du selv går og tænker”, fortæller Anders H. Petersen, der som byggerådgiver har opgaven at videreformidle dine ønsker til konstruktørerne på tegnestuen.

 

Tjek lokalplanen – eller tag den med til første møde
Har du øje på en grundudstykning eller har du allerede købt en byggegrund? Det er en rigtig god idé, at tage lokalplanen med til første møde med byggerådgiveren. Sæt dig gerne grundigt ind i servitutterne, som krav til arkitektur og varmeforsyning eller lad os gennemgå det sammen. Det er også vigtigt, at have styr på jordbunden og ønsker til placering af huset på grunden i forhold til solforhold. ”Det vil være så ærgerligt, hvis du er så langt, at der fx er tegnet et hus med ensidig taghældning, og så siger lokalplanen, at alle huse skal være med valmet tag”, giver Anders H. Petersen som eksempel. Målet er, at du kommer bedst muligt fra land på din nybyggerrejse med Milton Huse.

Besøg Miltons inspirationshuse
For at sikre, at du får netop det hus, du drømmer om, og for at sikre, at du kender til alle de mange arkitektoniske muligheder, opfordres du til at besøge så mange af Miltons inspirationshuse som muligt, og gerne før første møde med byggerådgiveren. Du kan tjekke inspirationshusene ud på miltonhuse.dk eller besøge dem til Åbent Hus i weekenden. Brug Danmarkskort-funktionen og find de huse, som er geografisk tættest på dig, eller start bilen og besøg os i nabobyerne. Milton Huse er landsdækkende. Det betyder, at der ofte er en lokal byggerådgiver og et Milton inspirationshus lige i nærheden.

Vi guider og hjælper dig fra der, hvor du er og ind på den nybyggervej, du drømmer om.

Brug for hjælp?
Book et møde med den lokale Milton Huse byggerådgiver på miltonhuse.dk/bookmøde.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  

Anders H. Petersen, Afdelingschef Milton Huse


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot