Milton Huses online tegneprogram - Design dit eget hus

Hvordan skal dit nye Milton hus se ud?

Hos Milton Huse har vi solid erfaring og bygger mere end 500 huse om året. Ikke to er ens. For dig som kommende nybygger kan det derfor være en god idé at ’spille bold’ med en professionel og erfaren byggerådgiver, før de store valg
træffes.

Hos Milton Huse er du ikke låst af ´typerne.’ Tegnestuen har et hav af spændende plantegninger og kreative bud på, hvordan stregerne kan sættes, men vi tegner også gerne fra blankt papir. Under vores hustyper findes et udpluk af planer til fri inspiration. Plantegningerne er valgt ud, fordi de repræsenterer forskellige løsninger. Mange har en rummelig og praktisk indretning, store fællesrum til hverdag og fest, og så er der planerne med en adskilt forældre- og børneafdeling, et badeværelse med fritstående kar og et køkken med indbygget viktualierum. Uanset om du drømmer om en rumdeler med pejseafsnit, en indbygget alkove eller for eksempel en multifunktionel garage til familiens biler, et slag bordtennis eller en børnefødselsdag, så har vi løsningen.
En plantegning fra Milton Huse lever naturligvis op til gældende bygningsreglement.

Book et møde med byggerådgiveren

Finder du ikke det, du og din familie søger? Book et møde med en byggerådgiver fra Milton Huse. Vi lytter til dine idéer, forstår dine boligbehov og deler ud af mange års erfaring. På mødet får du alt, hvad du har brug for - svar på dine spørgsmål, professionel sparring og inspiration til dit kommende byggeprojekt. Book møde her

Lad drømmen tage form med HusDesigneren

Med onlineprogrammet HusDesigneren på miltonhuse.dk kan du bringe din kreativitet i spil og lege arkitekt i eget hus. Sid i ro og mag derhjemme og se, hvor tæt du kan komme på drømmehuset. Vælg en form – for eksempel et længe-, kvadrat- eller vinkelhus, og fyld plantegningen ud med præcis de rum og det antal, du og din familie har brug for. Send tegningen til os, eller tag den med på første møde, og få byggerådgiverens bud på, hvordan vi gør din tegning til virkelighed. Prøv HusDesigneren her.  

Besøg Miltons inspirationshuse

Hver weekend åbner Milton Huse dørene til inspirationshusene i hele landet og inviterer dig og din familie til en boligoplevelse pakket med skøn inspiration
til dit nye hjem. I et Milton Inspirationshus må du gerne åbne lågerne, mærke på materialerne, kigge fugerne efter i sømmene og prøve akustiklofterne af i praksis.

Se åbningstider og adresser her

Byg dit eget hus med Husdesigneren

Form dit eget hus, gem tegningen eller send den til os - og få byggerådgiverens bud på, hvordan vi gør din tegning til virkelighed.

Byg dit drømmehus

Plantegninger og hustyper til inspiration

Udforsk vores store udvalg af plantegninger, og få idéer til dit eget hus. Men lad ikke dine nybyggerdrømme begrænse. Brug plantegningerne som inspiration og en god måde at komme i gang med processen. Hos Milton Huse bygger vi nemlig det, du drømmer om - personlige huse bygget med omhu.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot