Nyt magsin og katalog i ét

Milton Huse udgiver nyt magasin spækket med idéer, tips og inspiration til dig der drømmer om at bygge nyt. 

Glæd dig til at komme med indenfor hos ægte nybyggere, besøg Ida & Mads, vindere af TV-programmet "Nybyggerne 2019", og få alle de bedste idéer fra Milton Huse, fagfolk, trend- og designeksperter.

Med magasinet gør vi op med de traditionelle kataloger i branchen. Vi sikrer, du får det, du forventer blandt andet eksempler på plantegninger og viden om byggeprocessen. Men vi krydrer det hele med virkelighedsnære artikler og et hav af spændende boliginspiration, som vi på baggrund af en aktuel  undersøgelse ved, at nybyggere søger i stor stil, inden de beslutter sig for, hvordan familiens nye hus skal se ud – og hvem de skal bygge med.

Har du lyst til at læse mere? Bestil dit eget eksemplar af magasinet her

Se videopræsentation her

 

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Plantegninger og hustyper til inspiration

Lad ikke dine nybyggerdrømme begrænse af typerne, det er blot til inspiration og en god måde at komme i gang med processen. Hos Milton Huse bygger vi det, du drømmer om - kort sagt; personlige huse bygget med omhu.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot