Nyt magasin og katalog i ét

Milton Huse udgiver nyt magasin spækket med idéer, tips og inspiration til dig der drømmer om at bygge nyt. 

Glæd dig til at komme med indenfor hos ægte nybyggere, besøg Ida & Mads, vindere af TV-programmet "Nybyggerne 2019", og få alle de bedste idéer fra Milton Huse, fagfolk, trend- og designeksperter.

Med magasinet gør vi op med de traditionelle kataloger i branchen. Vi sikrer, du får det, du forventer blandt andet eksempler på plantegninger og viden om byggeprocessen. Men vi krydrer det hele med virkelighedsnære artikler og et hav af spændende boliginspiration, som vi på baggrund af en aktuel  undersøgelse ved, at nybyggere søger i stor stil, inden de beslutter sig for, hvordan familiens nye hus skal se ud – og hvem de skal bygge med.

Har du lyst til at læse mere? Bestil dit eget eksemplar af magasinet her

Se videopræsentation her

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Plantegninger og hustyper til inspiration

Udforsk vores store udvalg af plantegninger, og få idéer til dit eget hus. Men lad ikke dine nybyggerdrømme begrænse. Brug plantegningerne som inspiration og en god måde at komme i gang med processen. Hos Milton Huse bygger vi nemlig det, du drømmer om - personlige huse bygget med omhu.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot