Nyt magsin og katalog i ét

Milton Huse udgiver nyt magasin spækket med idéer, tips og inspiration til dig der drømmer om at bygge nyt. 

Glæd dig til at komme med indenfor hos ægte nybyggere, besøg Ida & Mads, vindere af TV-programmet "Nybyggerne 2019", og få alle de bedste idéer fra Milton Huse, fagfolk, trend- og designeksperter.

Med magasinet gør vi op med de traditionelle kataloger i branchen. Vi sikrer, du får det, du forventer blandt andet eksempler på plantegninger og viden om byggeprocessen. Men vi krydrer det hele med virkelighedsnære artikler og et hav af spændende boliginspiration, som vi på baggrund af en aktuel  undersøgelse ved, at nybyggere søger i stor stil, inden de beslutter sig for, hvordan familiens nye hus skal se ud – og hvem de skal bygge med.

Har du lyst til at læse mere? Bestil dit eget eksemplar af magasinet her

Se videopræsentation her

 

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

NYT magasin: Ét hjem/ By Milton, #3

Drømmer du om at give børnene det bedste afsæt for en god opvækst? Søger du mere viden om nybyg, før du tager det første spadestik? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bliv inspireret af Charlotte og Fredrik, vindere af TV-programmet "Nybyggerne", få Louisa Lorangs opskrift på sund hverdagsmad med børn og høst nyttig viden, når Miltons fagfolk giver svar på vigtige spørgsmål om nybyg. Bestil det nye magasin #3 - det er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Plantegninger og hustyper til inspiration

Lad ikke dine nybyggerdrømme begrænse af typerne, det er blot til inspiration og en god måde at komme i gang med processen. Hos Milton Huse bygger vi det, du drømmer om - kort sagt; personlige huse bygget med omhu.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot