Tips til indretningen af køkken/alrummet

 

Få tips til din indretning af husets hjerte; køkken/alrummet 

I dag er et køkken meget mere end et køkken.
Det er et leverum med plads til alt fra madlavning, lektielæsning, hyggestunder, gæster og fester.

Der er mange måder at sætte sit personlige præg på indretningen. Tænk for eksempel i at vælge materialer, der supplerer hinanden – fra et smukt skærebræt i træ, der matcher farverne i din bordplade, til et åbent vitrineskab med kig ind til alle dine favoritter, som for eksempel håndlavet keramik eller kongeligt porcelæn.

Lad gerne krydderurter og for eksempel olier stå fremme og saml dine ting i små grupper. Her er en bakke eller en marmorplade et godt bud på en ”ramme.”

Vælg tekstiler som karklude, viskestykker og grydelapper i samme farveskala, og stil dine køkkenredskaber i fede krukker eller måske en dåse med en farvestrålende etikette.

Sørg for at have masser af bordplads, så du kan brede dig, når du laver mad og slår et stort brød op.
Når du får gæster, så tøv ikke med at finde det fineste porcelæn frem fra skabene – der er ingen grund til, at det står og samler støv.

Brug for mere inspiration?

Læs meget mere under inspirationsafsnittet eller besøg evt. et af Milton Huses inspirationshuse rundt i landet.

Du kan også få meget mere inspiration og læse artiklen i det trykte magasin fra Milton Huse. Bestil dit gratis eksemplar her.

4 tips til køkken-alrummet

• Sørg for plads til opbevaring af for eksempel køkkenredskaber og børnenes legetøj.

• Vælg et rundt spisebord, hvis du gerne vil understrege rummets sociale funktion. Et rundt bord samler familien mere end et firkantet.

• Tænk belysning ind fra begyndelsen, så der er lys til både madlavning, arbejde og hygge.

• Overvej, hvilke materialer du vælger at indrette med, og om tingene blandt andet skal kunne holde til leg. Nogle gange kan det være en fordel at vente lidt med at købe for eksempel spisebordet eller stole, så du får det helt rigtige frem for en nødløsning.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot