Tips til indretningen af køkken/alrummet

Få tips til din indretning af husets hjerte; køkken/alrummet 

I dag er et køkken meget mere end et køkken.
Det er et leverum med plads til alt fra madlavning, lektielæsning, hyggestunder, gæster og fester.

Der er mange måder at sætte sit personlige præg på indretningen. Tænk for eksempel i at vælge materialer, der supplerer hinanden – fra et smukt skærebræt i træ, der matcher farverne i din bordplade, til et åbent vitrineskab med kig ind til alle dine favoritter, som for eksempel håndlavet keramik eller kongeligt porcelæn.

Lad gerne krydderurter og for eksempel olier stå fremme og saml dine ting i små grupper. Her er en bakke eller en marmorplade et godt bud på en ”ramme.”

Vælg tekstiler som karklude, viskestykker og grydelapper i samme farveskala, og stil dine køkkenredskaber i fede krukker eller måske en dåse med en farvestrålende etikette.

Sørg for at have masser af bordplads, så du kan brede dig, når du laver mad og slår et stort brød op.
Når du får gæster, så tøv ikke med at finde det fineste porcelæn frem fra skabene – der er ingen grund til, at det står og samler støv.

Brug for mere inspiration?

Besøg et Milton inspirationshuse og få gode idéer til dine nybyggerdrømme.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot