Byggeprocessen hos Milton Huse

Hør nybyggerne Nina og Sørens oplevelse.

Overvejer du at bygge nyt? Så har du sikkert mange spørgsmål. For hvordan er det at være nybygger? Hvordan kommer man bedst i gang? Hvilke trin og beslutninger, skal man igennem som nybygger? Og hvilke faser består selve byggeriet af? Hvor lang tid tager det at bygge et nyt hus med Milton Huse? Få svar på dine spørgsmål.

Mød en ægte nybygger-familie, som har bygget nyt hus med Milton Huse. Få indsigt og overblik.

Vil du gerne vide mere? Læs mere om byggeprocessen eller læs artiklen med familien der fortæller om at gå fra idé til nybygget hus - med én kontaktperson hele vejen.

LJQtA3fBnF8

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot