Byggeprocessen hos Milton Huse

Hør nybyggerne Nina og Sørens oplevelse.

Overvejer du at bygge nyt? Så har du sikkert mange spørgsmål. For hvordan er det at være nybygger? Hvordan kommer man bedst i gang? Hvilke trin og beslutninger, skal man igennem som nybygger? Og hvilke faser består selve byggeriet af? Hvor lang tid tager det at bygge et nyt hus med Milton Huse? Få svar på dine spørgsmål.

Mød en ægte nybygger-familie, som har bygget nyt hus med Milton Huse. Få indsigt og overblik.

Vil du gerne vide mere? Læs mere om byggeprocessen eller læs artiklen med familien der fortæller om at gå fra idé til nybygget hus - med én kontaktperson hele vejen.

LJQtA3fBnF8


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot