Kom indenfor i
Miltons inspirationshuse

Kom med med indenfor i inspirationshusene, når byggerådgiverne inviterer indenfor i videofremvisningerne. Det er næsten som at være dig selv.

I et Milton Inspirationshus får du nyeste idéer til dit eget næste hjem. Oplev forskellige bud på arkitektur, design, planløsninger, materialevalg og så har vi gjort lidt ekstra ud af indretningen, så du kan se, hvordan der bliver plads til sofaen, det store spisebord eller hvordan du skaber en rød tråd fra rum til rum. Nup alle de nyeste idéer, og få en snak med en professionel byggerådgiver på tlf. 75 62 43 00.

Se alle inspirationshusene her.

Book en eksklusiv fremvisning

Ønsker du at se husene "i virkeligheden?". Book en eksklusiv fremvisning af et inspirationshus kun for dig - alle ugens dage. Vi har tid, når du har tid.

 

3jXmJJ2gYDs

.

jFioj97WR9I

.

6RLpIVGBdSQ

.

K6roZ2ZRsaU

.

B3iJZfOhENY

.

JmjtxSUKJwY

.

ZZg6PGKDmFM

.

FFmCUjrCXc8

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot