Kom indenfor i
Miltons inspirationshuse

Kom med med indenfor i inspirationshusene, når byggerådgiverne inviterer indenfor i videofremvisningerne. Det er næsten som at være dig selv.

I et Milton Inspirationshus får du nyeste idéer til dit eget næste hjem. Oplev forskellige bud på arkitektur, design, planløsninger, materialevalg og så har vi gjort lidt ekstra ud af indretningen, så du kan se, hvordan der bliver plads til sofaen, det store spisebord eller hvordan du skaber en rød tråd fra rum til rum. Nup alle de nyeste idéer, og få en snak med en professionel byggerådgiver på tlf. 75 62 43 00.

Se alle inspirationshusene her.

Book en eksklusiv fremvisning

Ønsker du at se husene "i virkeligheden?". Book en eksklusiv fremvisning af et inspirationshus kun for dig - alle ugens dage. Vi har tid, når du har tid.

 

3jXmJJ2gYDs

.

jFioj97WR9I

.

6RLpIVGBdSQ

.

K6roZ2ZRsaU

.

B3iJZfOhENY

.

JmjtxSUKJwY

.

ZZg6PGKDmFM

.

FFmCUjrCXc8


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot