LJQtA3fBnF8

Byggeprocessen

Tidsplanen for et byggeprojekt fra Milton Huse er i gennemsnit på ca. 22 uger fra byggetilladelsen er på plads, til du får overdraget nøglen til dit nye hjem. Ved bokshuse bygger vi i yderligere 4 uger, og 9 uger ved 2 planshuse.

Vi har over 25 års erfaring med planlægning og udførelse af byggeprojekter og stor fokus på, at projekterne afsluttes til tiden og til den aftalte pris.

Her på siden kan du blive klogere på, hvordan en byggeproces med Milton Huse forløber. Nedenfor gennemgår vi en typisk byggeproces med udgangspunkt i et hus bygget med valmtag. Hør nybyggerne Nina og Sørens oplevelse.

Byggeprojektets faser

Den indledende fase i byggeprojektet kræver rigtig mange tanker og overvejelser fra dig og din familie. Det er her formen og rammerne for dit kommende hjem skabes.

Nedenfor kan du se, hvordan de første seks faser i byggeprocessen hos Milton Huse typisk tager sig ud.

 

Byggeprojektets kontrakt underskrives

Bliv klar til første møde med byggerådgiveren her

 

Jordbundsprøver foretages (kan også laves før kontraktindgåelse)

Udkast af myndighedstegninger færdiggøres

Opfølgningsmøde afholdes / Godkendelse af plantegninger* 

Møde hos elektriker,
køkkenleverandør og VVS afholdes (brev)* 

Byggetilladelse indhentes

*Nybyg på Sjælland? Bemærk, møderne markeret med en stjerne afholdes, når der er søgt byggetilladelse.

Hvor lang er byggeprocessen?

Tidsplanen for et byggeprojekt fra Milton Huse er i gennemsnit på ca. 22 uger fra byggetilladelsen er på plads, til du får overdraget nøglen til dit nye hjem. Bygger du et bokshus, skal vi bruge 4 uger mere, og 9 uger mere ved 2 planshuse. 

Vi har over 25 års erfaring med planlægning og udførelse af byggeprojekter og stor fokus på, at projekterne afsluttes til tiden og til den aftalte pris.

Her på siden kan du blive klogere på, hvordan en byggeproces med Milton Huse forløber. Nedenfor gennemgås en typisk byggeproces med udgangspunkt i et hus bygget med valmtag.

Husbyggeriet igangsættes

Når byggetilladelsen er på plads, går Milton Huse i gang med selve husbyggeriet. Nu er alle detaljer på plads til dit kommende hjem, og du kan helt tilbagelænet følge med i byggeriet af dit og familiens nybyggede hus.

Husbyggeriet starter

Landinspektør afsætter
huset på grunden

Gravearbejdet startes
og sandpuden etableres

Huset støbes

Gasbeton / indervægge opsættes

Spær opsættes

Vinduer monteres
VVS og elektriker 

Vådrumssikring udføres


Tagsten lægges

Lofterne monteres

Fliser lægges på og udvendige mure mures op

Huset males

Gulv, køkken, bad og døre monteres

Det nye hjem afleveres 

Planlægning af et byggeprojekt

Milton Huse sætter en ære i, at du og din familie har ro i maven fra dag ét. Og vi tror på, at det opnås ved hjælp af god byggestyring og overordnet planlægning af byggeprojektet, så bl.a. alle håndværkere og leverandører kan være godt forberedt, inden byggeriet af dit nye hus begynder.

Med mere end 25-års erfaring i byggebranchen er Milton Huse eksperter i planlægning af et byggeprojekt, hvor hverken tidsplaner eller budgetter overskrides. Det er Milton Huses erfaring, at når tidsplanen for et byggeprojekt overholdes, opstår der sjældent uforudsete udgifter.

Og netop det, er en dyd for Milton Huse: At levere dit individuelle drømmehus til tiden og til den aftalte pris.

Hvor lang tid tager det at bygge et nyt hus?

Det tager i gennemsnit ca. 22 uger for Milton Huse at bygge dit nye drømmehus. Med andre ord går der ca. 22 uger fra, byggetilladelsen er på plads, til du træder over dørtærsklen til dit splinternye hjem. Ved hustyperne bokshuse og 2 planshuse, skal vi bruge hhv. 4 og 9 uger mere, før du får nøglerne til drømmehuset i hånden. 

Tryghed i byggeprocessen

Når Milton Huse bygger dit hjem, er det vigtigt, at det bliver et hjem, du og din familie kan trives i og holde af i mange år frem.

Dit og familiens hjem er rammen om jeres fælles liv, og derfor er et husbyggeri med Milton Huse karakteriseret ved både omhu, respekt og indsigt.

Milton Huse opbygger den tillid, der er fundamentet for en god byggeproces og en tryg oplevelse fra start til slut.

Få hjælp til dit byggeprojekt

Milton Huse bistår dig gennem hele husbyggeriet med råd og vejledning til byggeriet, og det er vigtigt, at du kan sove roligt igennem hele processen.

Det betyder også, at du til enhver tid før, under og efter byggeprocessen kan kontakte din personlige byggerådgiver, hvis du har spørgsmål til dit husbyggeri. Hos Milton Huse er byggerådgiveren nemlig din faste kontaktperson igennem hele nybyggerprocessen.

Få inspiration til dit husbyggeri

Mangler du inspiration til at komme i gang med dit byggeprojekt, er der masser af hente her på siden, i Milton Huses magasin eller i et af Miltons mange inspirationshuse rundt om i landet, hvor du kan se, føle og opleve forskellige materialer, forskellige planløsninger og hustyper.

Du kan også selv lege arkitekt og sætte de første streger til dit drømmehus med Milton Huses HusDesigner, som er et gratis online værktøj til at designe dit drømmehjem med lige netop den hustype, de mursten og den rumfordeling, du ønsker dit nye hjem skal have.

Når du føler, at du er klar til et møde omkring dine ønsker til drømmehuset og ikke mindst tegne de første streger til dit nye hjem, så kontakt din lokale byggerådgiver og book et gratis og uforpligtende møde på tlf. 75 62 43 00.

Et nybygget hus

Et Milton hus kan se ud på mange måder

Hos Milton Huse designer vi et hus, der tager udgangspunkt i dine og din families ønsker og behov. 

Nybyg og nybyggede huse

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot