Milton Huse Aalborg

Byggefirma i Nordjylland

Milton Huse er dit lokale byggefirma i Aalborg, Nordjylland. Du finder afdelingen på Troensevej 4, 9220 Aalborg Øst.

Milton Huse er et solidt familieejet byggefirma, og vi bygger unikke og personlige huse med omhu. For os er det vigtigt at være lokalt til stede i hele landet, og det gælder selvfølgelig også i Nordjylland.

Hvis du har brug for et byggefirma i Nordjylland med lokalt forankrede eksperter i husbyggerier, så tøv ikke med at kontakte vores afdeling i Aalborg. Alle vores dygtige byggerådgivere har lokalt kendskab til hele Nordjylland, og de sidder klar til at vejlede og rådgive dig og din familie om jeres kommende nybyg.


Kontakt din lokale byggerådgiver i Aalborg

Har du gjort dig nogle overvejelser omkring nybyg i Aalborg eller andre steder i Nordjylland? Så kontakt Milton Huse via kontaktformularen nedenfor. Her kan du booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores lokale byggerådgivere i Aalborg.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Lokalforankret byggefirma i Aalborg

På det lokale byggefirma i Aalborg sidder dygtige og kompetente byggerådgivere klar til at vejlede dig om de mange valg og muligheder, du skal tage stilling til, når du skal bygge nyt hus i Nordjylland.

Vores lokale eksperter kan vejlede om nybyggeri i Aalborg og på tværs af hele Nordjylland. Går du derfor med overvejelser om at bygge nyt, så kig forbi Milton Huse i Aalborg og få professionel og kompetent byggerådgivning fra lokale byggerådgivere.


Få lokal byggerådgivning i Nordjylland

Hos Milton Huse er det vores klare overbevisning, at rådgivningen omkring et nybyggeri er bedst, når den kommer fra lokalt forankrede byggerådgivere, der kender til området.

At vi hos Milton Huse er lokalt til stede i Nordjylland, er derfor din garanti for kompetent rådgivning omkring nybyg på tværs af hele regionen.


Fast byggerådgiver gennem hele processen

Hos Milton Huse synes vi også, at det er vigtigt, at du får én fast byggerådgiver gennem hele din byggeproces. Det betyder, at den byggerådgiver du har dit første byggemøde med, vil følge dig og dit husbyggeri, helt indtil husnøglen bliver overdraget.

Når du bygger nyt med Milton Huse kan du være helt sikker på, at du får netop den byggerådgiver, der har det største kendskab til lige det lokalområde, hvori du ønsker at bygge et nyt hus.

Så tøv ikke med at kontakte Milton Huse, hvis du har brug for lokal byggerådgivning i Nordjylland.

NYT magasin: Ét hjem/ By Milton, #3

Drømmer du om at give børnene det bedste afsæt for en god opvækst? Søger du mere viden om nybyg, før du tager det første spadestik? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bliv inspireret af Charlotte og Fredrik, vindere af TV-programmet "Nybyggerne", få Louisa Lorangs opskrift på sund hverdagsmad med børn og høst nyttig viden, når Miltons fagfolk giver svar på vigtige spørgsmål om nybyg. Bestil det nye magasin #3 - det er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration til nybyg i Nordjylland

Du kan finde inspiration til nybyg ved at studere vores moderne udstillingshuse i Nordjylland online her. Du kan også selv inspicere husenes mange flotte detaljer og praktiske løsninger til en af vores mange åbent hus-arrangementer.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende møde med en kyndig byggerådgiver i Nordjylland, så du kan få luftet dine ideer til drømmehuset. Milton Huse står klar til at hjælpe alle ugens hverdage.

Showroom Aalborg

Stenbukken 4

9200 Aalborg SV

tlf: 75 62 43 00

Trustpilot