Dit byggefirma i Østjylland – og resten af landet

På Helge Nielsens Allé 7 i Løsning ved Hedensted finder du Milton Huses hovedkontor.

Her sidder byggerådgivere og tegnere klar til at hjælpe dig med at gøre drømmehuset til virkelighed i Østjylland. Hovedkontoret er også hjemsted for blandt andet Milton Huses store tekniske afdeling, som sammen med byggelederne spiller en nøglerolle i byggeprocessen.  

Besøger du Milton Huse i Hedensted, viser vi hellere end gerne rundt i det omfangsrige showroom, som er indrettet med eksempler på de nyeste tendenser inden for nybyggeri. Her kan du nærstudere materialeprøver på mursten, akustiklofter, trægulve, klinker, dørhåndtag, udebelysning og meget, meget mere.

Kontoret er med sin placering direkte ud til E45 nemt at komme til og fra i bil. Bare tag afkørsel 58 og følg GPS’en de sidste par kilometer. Så tager vi imod og byder på en god kop kaffe og en snak om nybyg.

Kom forbi og lad os hjælpe dig videre med realiseringen af dit personlige drømmehus.  

Byggerådgivning i Hedensted og Østjylland

Milton Huse er et anerkendt og velkonsolideret byggefirma med lokale afdelinger, showrooms og inspirationshuse på tværs af hele landet.

Vi bygger personlige huse med omhu, hvor du høster fordelene ved et typehus, men får et unikt hus tegnet fra bunden. Du kan vælge at integrere grønne energiløsninger som solceller og jordvarme, der minimerer din varmeregning, eller du kan tage skridtet videre og få opført et DGNB Villa-certificeret hus (certificeringsordning med fokus på mere bæredygtigt byggeri).

Hovedkontoret i Hedensted dækker hele Østjylland, uanset om du ønsker at bygge i Horsens, Aarhus, Skanderborg, Favrskov, Odder eller et andet område.

Teamet af byggerådgivere er lokalt forankrede på tværs af regionen med gode netværk og kendskab til de enkelte områder og kommuner. Derfor kan de også hjælpe dig, hvis du fx har spørgsmål til kommende udstykninger eller behandlingen af byggesager i din kommune.

Milton Huse arbejder som byggefirma desuden med udvikling og byggemodning af egne udstykninger i attraktive nybyggerområder i Østjylland.

Få et overblik over aktuelle byggegrunde til salg.

 

Besøg Milton Huse Hedensted

Du er altid velkommen til at booke en rundvisning og et møde i Milton Huses showroom.

Men vi kan også sagtens arrangere et møde i et af Miltons inspirationshuse eller på en byggegrund i Østjylland, hvis du har brug for en professionel vurdering af, hvad der kan lade sig gøre på den pågældende matrikel.  

Kom til åbent hus i inspirationshusene hver søndag, hvor der altid er en erfaren byggerådgiver til stede, som kan vejlede dig om nybyg med udgangspunkt i dine ønsker og drømme. Find et inspirationshus i nærheden af dig, og få et indblik i de mange valgmuligheder.

Hvis du har brug for at vende dine idéer med en professionel, så tilbyder Milton Huse en unik mulighed for en-til-en-sparring med en professionel tegner for dig, som drømmer om at bygge nyt.

Tegneren vil sammen med en byggerådgiver inspirere og oversætte dine tanker til en indledende skitse, som du kan tage med hjem.

Kontakt en byggerådgiver fra Milton Huse Hedensted, og kom videre med nybyggerdrømmen.

Showroom Hedensted

Helge Nielsens Alle 7.3

8723 Løsning

tlf: 75 62 43 00

Trustpilot