Milton Huse Herlev

Du finder Milton Huses lokale kontor i Herlev på Generatorvej 6, st, 2730 Herlev, der ligger tæt ved Hillerødmotorvejen og blot et spadestik fra Mørkhøj. Milton Huses afdeling i Herlev kan nemt tilgås fra hele Nord- og Østsjælland.

Her er rigtig gode parkeringsmuligheder, så der er altså mere end rigelig plads til, at du og familien medbringer den helt store familiebil.

Milton Huse er et anerkendt byggefirma med lokal erfaring i hele landet. Hos Milton Huse bygger vi personlige typehuse, der passer til dine drømme og ønsker til et nybygget hus. Vi har stor erfaring med at bygge vinkelhuse, længehuse, kvadrathusegårdhavehuse og huse i to plan.

Vi har forskellige planløsninger, som kan følges som de er eller tilpasses efter dine behov og ønsker. Din lokale byggerådgiver vil derudover også altid hjælpe med, at huset tilpasses området, grunden og de omkringliggende huse, hvis dette ønskes.

Milton Huse i Herlev – Dit byggefirma i København

Milton Huses kompetente medarbejdere vil altid vejlede dig og din familie, med udgangspunkt i deres indgående kendskab til lokalområderne i og rundt om de byer, som Milton Huse er til stede i.

Milton Huses afdeling i Herlev fungerer derfor også som dit og din families lokale byggefirma i København resten af Nord- og Østsjælland


Har du spørgsmål omkring nybyg i Nord- og Østsjælland? Kontakt dit lokale byggefirma i Herlev via formularen nedenfor og book et uforpligtende byggerådgivningsmøde. Vi lover at du får kompetent og professionel byggerådgivning om netop den by eller bydel i Nord- og Østsjælland, som du ønsker rådgivning omkring.

Lokal byggerådgiver i København og omegn

Når du bygger nyt hus med Milton Huse, er du sikret én kontaktperson hele vejen fra første møde til nøgleoverdragelse. Du kan altså være helt sikker på, at der ikke går noget tabt i kommunikationen mellem dig og din personlige byggerådgiver.
Hos Milton Huse er det nemlig vigtigt, at byggeprocessen foregår efter dine ønsker og dine planer, så det færdige resultat er lige netop det hus, du går og drømmer om.

Det gør vi bl.a. for at du og din familie kan føle sig trygge ved at lade Milton Huse varetage byggeprocessen, men også fordi det simpelthen giver det bedste resultat.

Med et kontor i Herlev sikrer Milton Huse, at du kan blive vejledt af de bedste lokalt forankrede byggerådgivere i København og hele Nord- og Østsjælland.

Derudover er det også vigtigt for os, at vi er tæt på vores kunder. I Milton Huses showroom på kontoret i Herlev, har du og din familie bl.a. mulighed for at se og føle på de materialer, som ønskes brugt nybyggeriet. Se kontorets åbningstider nedenfor.

Showroom Herlev

Generatorvej 6 st., 2860 Søborg
(GPS-adresse: 2730 Herlev)

tlf: 75 62 43 00

Spændende områder i Nord- og Østsjælland

Der findes mange spændende udstykninger i Nord- og Østsjælland, men der er også nogle bestemte områder som er direkte fantastiske.

Lundbjerggård, Vindinge, 4000 Roskilde, er værd at have i kikkerten, hvis du søger at skabe de bedste rammer for din familie. Området er attraktivt og naturskønt og der er et rigt udbud af skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder.

Møllebankerne, 4140 Borup, er også et område der er særdeles attraktivt for familier. Borup er omkranset af fantastisk natur med idylliske stisystemer, der fint forbinder områdets mindre bydele og beskyttede naturområder. Derudover er der ikke mere end 15-20 minutters kørsel til Køge, Ringsted og Roskilde, hvis der f.eks. skal shoppes.

Se Milton Huses nuværende udvalg af byggegrunde til salg

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot