Dit byggefirma i København – og resten af Danmark

Har du en nybygger i maven og en drøm om at bygge i eller omkring København, Nordsjælland eller Østsjælland?

Så er Milton Huse dit byggefirma.

Milton Huse er et anerkendt og velkonsolideret byggefirma med afdelinger i hele landet. Vi bygger personlige typehuse med omhu – tegnet fra bunden og tilpasset dine unikke ønsker og behov.

Hvis du overvejer at rive en gammel bolig ned for at bygge et nyt og energivenligt hus, er du også landet det rette sted. Milton Huse Herlev hjælper rigtig mange nybyggere med riv-ned-og-byg-nyt-projekter og benytter os af faste samarbejdspartnere med ekspertise i nedrivning.

Du finder Milton Huses lokale afdeling på Huginsvej 2C i Ringsted. Der er gode parkeringsmuligheder for dig, som kommer i bil.

Kig forbi og hør mere om, hvordan vi som byggefirma kan hjælpe dig med at realisere drømmehuset.

Byggerådgivning på Sjælland

Milton Huses rådgivere kan vejlede inden for alle faser af nybyg og trækker på mange års erfaring med byggeri i kommunerne i og uden for hovedstaden.  

Vælger du Milton Huse som byggefirma, får du en personlig byggerådgiver, som er din faste kontaktperson igennem hele forløbet frem til nøgleaflevering. På den måde er du aldrig i tvivl om, hvem du skal henvende dig til, og vi sikrer, at ingen kommunikation går tabt.

På kontoret kan du også møde tegnere med stor erfaring i at designe funktionelle nybyggerhuse, der både lever op til hverdagens behov og fremtidens drømme.

Hvis du går og drømmer om at bygge nyt, men har brug for sparring omkring dine idéer og tanker, så tilbyder Milton Huse mulighed for en-til-en-sparring med en professionel tegner, som kan inspirere og oversætte dine tanker til en indledende skitse.

Når tegningen skal forvandles til virkelighed, er det Milton Huses kompetente byggeledere, der omhyggeligt sørger for, at alt forløber efter planen ude på byggepladsen, så huset står færdigt og skarpt – til tiden.

 

Få inspiration til dit nybyg i Nord- og Østsjælland

Du kan besøge Milton Huse i Ringsted, hvor vi hellere end gerne giver en rundvisning i showroomet, der er fyldt med materialeprøver på alt fra mursten og klinker til loftbeklædning og døre.

Vi kan også sagtens aftale et møde i et af Miltons inspirationshuse i Nord- og Østsjælland.

Her kan du opleve eksempler på den kvalitet og finish, som Milton Huse leverer, og se, hvordan forskellige plantegninger og typer af arkitektur fungerer i virkeligheden. Det gør det væsentligt nemmere at træffe de rette valg for dit eget hus.

Inspirationshusene er også åbne hver søndag, hvor der altid er en byggerådgiver til stede, som du kan spørge til råd om materialer, byggegrund, pris og meget andet.

Se Miltons inspirationshuse på Sjælland.

Kontakt de lokale byggerådgivere, hvis vi skal hjælpe dig med at realisere husdrømmen.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot