Milton Huse Horsens

På adressen Plutovej 1, 8700 Horsens, kan du besøge Milton Huses lokale hovedkontor. Her er der mulighed for at blive vejledt omkring nybyg på tværs af hele Østjylland.

Plutovej er en sidevej til Marsalle, som kobler på Vestvejen, der løber tværs gennem den nederste del af regionen. Kontoret er altså særdeles let at komme til og fra i bil. Der er ydermere rig mulighed for parkering, som frit kan benyttes indenfor afdelingens åbningstider.

Milton Huse er et anerkendt familieejet byggefirma, som har lokale kontorer og showrooms på tværs af hele landet. Vi er eksperter i at bygge unikke og personlige huse, og vi har mange års erfaring indenfor vinkelhuse, længehuse, kvadrathuse og gårdhavehuse.

Milton Huse er ikke et helt almindeligt byggefirma. Hos Milton Huse har vi forskellige planløsninger, som du og familien kan tage udgangspunkt i, når I skal skitsere jeres drømmehus. Plantegningerne kan justeres nøjagtigt efter dine og din families husdrømme, så huset får netop det udtryk der ønskes.

Du kan også roligt vælge at følge plantegningernes anvisninger til punkt og prikke, hvor der altid vil være plads til ændringer undervejs i byggeprocessen, hvis dette skulle blive aktuelt. Vi stræber altid efter at imødekomme dine og din families ønsker til drømmehuset, uanset jeres præferencer.

Milton Huse er dit lokale byggefirma i Horsens. Her kan du være helt sikker på at få kompetent byggerådgivning om lokalområdet. Vores dygtige byggerådgivere sidder klar til at vejlede dig i dine muligheder omkring nybyggeri i Horsens og omegn. Kontakt os via formularen nedenfor for et uforpligtende møde.

Byggerådgivning i Horsens og resten af Østjylland

Hos Milton Huse går vi meget op i god service, og derfor har vi alliereret os med branchens absolut skarpeste byggerådgivere. Vores medarbejdere er nøje udvalgt til at imødekomme alle tænkelige krav, som du og din familie måtte have til jeres lokale byggeprojekt.

Når du vælger at bygge nyt hus med Milton Huse, så får du én kontaktperson fra start til slut. Det vil sige, at du får tildelt én byggerådgiver, som tager dig og din familie gennem hele byggeprocessen – fra de første indledende møder til nøgleoverdragelsen. Det gør vi, så du kan føle dig tryg, og så du altid ved nøjagtig hvem du kan henvende dig til, hvis du har spørgsmål ang. dit husbyggeri.

Vores byggerådgivere har et bredt kendskab til Horsens og resten af Østjylland, da de er lokalt forankret på tværs af hele regionen. På vores lokale kontor i Horsens er der derfor med garanti en rådgiver der kan bidrage med byggerådgivning om Horsens og omegn, alt sammen med udgangspunkt i dine husdrømme og -ønsker.

Showroom Horsens

Plutovej 1

8700 Horsens

tlf: 75 62 43 00

Trustpilot