Milton Huse Kolding

Milton Huse er dit lokale byggefirma i Kolding. Afdelingen i Sydjylland har adressen cirka 3 km uden for Kolding centrum, og kun 2,5 km fra motorvejsafkørsel Kolding Syd, hvis du kommer fra motorvejen.

For Milton Huse er det vigtigt at være tæt på nybyggerne, og at vi kender til det område, hvor der bygges. Derfor er vi lokalt til stede i hele landet, og det gælder selvfølgelig også i Sydjylland.

Lokale byggerådgivere er din garanti for en god og kompetent rådgivning, når du skal bygge nyt.

 

Få lokal byggerådgivning

Hos Milton Huse udfører vi nybyggeri i hele Syddanmark, og vi oplever stor vækst i flere af de større byer som Kolding, Vejle og Esbjerg.

På adressen i Kolding sidder dygtige og kompetente byggerådgivere klar til at præsentere dig og din familie for de muligheder, der findes inden for nybyggeri i Kolding og hele Sydjylland.

Byggerådgiverne vejleder dig og din familie omkring hele nybyggerprocessen og bl.a. i de valg, der skal træffes før byggeriet kan gå i gang, herunder bl.a. valg af hus- og tagtype, planløsning, materialer og meget mere.

Processen foregår i dit tempo, så du har den rigtige mavefornemmelse, når beslutningen om nybyggeri skal træffes. Din lokale byggerådgiver vil følge dig i hele byggeprocessen, og står klar til at give dig råd og vejledning om dit nybyggeri undervejs.

 

Kontakt din lokale byggerådgiver i Kolding

Har du spørgsmål eller overvejelser omkring nybyg eller byggegrunde i Kolding og Sydjylland? Kontakt os via formularen nedenfor og book et gratis og uforpligtende møde med en af Milton Huses byggerådgivere i Kolding.

Få inspiration til nybyggeri i Kolding og omegn

Hos Milton Huse bygger vi ikke to huse, der er ens. Derfor skal al den inspiration, du får fra os ses som et udgangspunkt for den dialog, du og din familie skal have med jeres lokale byggerådgiver i Kolding.

Byggerådgiveren vil altid tage udgangspunkt i dine personlige ønsker, behov og drømme for et nybygget hus, men vil også fremlægge muligheder og løsninger, som du måske ikke selv havde tænkt.

Søger du inspiration til dit nybyggeri inden eller efter dit møde med din lokale byggerådgiver, kan du med fordel besøge et af Milton Huses mange inspirationshuse i Sydjylland. Her inviterer byggerådgiverne i Kolding dig indenfor til åbent hus, hvor du og din familie kan opleve et nybygget hus. Du opfordres til at teste, mærke og se de forskellige muligheder og materialer for at få inspiration til dit eget nybyg.

Er du allerede nu klar til et uforpligtende møde med en af Milton Huses professionelle byggerådgivere i Kolding? Så kontakt os allerede i dag – vi har tid, når du har tid.

Showroom Kolding

Sdr. Ringvej 42
6000 Kolding

tlf: 75 62 43 00

Trustpilot