Dit lokale byggefirma i Kolding og Sydjylland

Milton Huse er dit lokale byggefirma i Kolding, Sydjylland og resten af Danmark.

For Milton Huse er det vigtigt at være tæt på dig som nybygger og de områder, hvor der bygges. Derfor er vi lokalt til stede med showrooms og inspirationshuse i hele landet.

I Kolding kan du få byggerådgivning, uanset hvor i Sydjylland du ønsker at bygge. De lokale byggerådgivere er din garanti for en god og kompetent vejledning, når du skal bygge nyt og gerne vil sikre dig et trygt og gennemskueligt forløb.

Du finder Milton Huse i inspirationshuset på Hørvænget 25 i Vonsild, 6000 Kolding.

Det er muligt at booke møde med en byggerådgiver i inspirationshuset alle ugens hverdage. Vi glæder os til at byde dig indenfor og vise eksempler på alle de muligheder, der åbner sig når du vælger at bygge nyt.

Få lokal byggerådgivning i Kolding

Hos Milton Huse udfører vi nybyggeri i hele Syddanmark.

Dygtige og kompetente byggerådgivere sidder klar til at hjælpe dig og din familie godt i gang med alt fra vejledning omkring byggegrunden til overvejelser omkring plantegning, grønne energiløsninger og valg af hustype. 

Processen foregår i dit tempo, så du har den rigtige mavefornemmelse, når beslutningerne skal træffes. Din lokale byggerådgiver vil følge dig i hele byggeprocessen frem til aflevering og stå klar med råd undervejs.

Har du spørgsmål eller overvejelser omkring nybyg eller byggegrunde i Kolding og Sydjylland?

Så kontakt en af Milton Huses lokale byggerådgivere herunder og book et uforpligtende møde, hvor du kan høre om dine muligheder med Milton Huse som byggefirma.  

 

Få inspiration til nybyggeri i Kolding og omegn

Hos Milton Huse bygger vi ikke to huse, der er ens.

Byggerådgiveren vil altid tage udgangspunkt i dine personlige ønsker og behov til et nybygget hus, men vil også fremlægge muligheder og løsninger, som du måske ikke selv har overvejet.

Søger du inspiration til dit nybyggeri, kan du og familien med fordel besøge et af Milton Huses mange inspirationshuse i Sydjylland. Her kan I se, teste og mærke eksempler på de forskellige materialer, detaljer og indretningsmuligheder, som moderne nybyggeri tilbyder.

Hvis du stadig er på jagt efter den helt rigtige byggegrund, så udvikler og byggemodner Milton Huse også grunde i attraktive nybyggerområder flere steder i landet, herunder Kolding.  

Få et overblik over aktuelle byggegrunde til salg i Sydjylland lige her.

Milton Huse Kolding

tlf: 75 62 43 00

Trustpilot