Milton Huse Odense

Milton Huse er dit lokale byggefirma i Odense og omegn. Du finder kontoret på adressen Holkebjergvej 76, 5250 Odense SV. Der er rigeligt med parkeringspladser tilknyttet kontoret, så du kan roligt medbringe den helt store og tætpakkede familiebil, når du besøger os. Hos Milton Huse kan dit og din families husbyggeri tilpasses efter næsten alle tænkelige husdrømme og boligbehov, så resultatet bliver nøjagtigt som ønsket.

Du er altid velkommen til at kigge forbi kontoret til en uforpligtende snak om nybygger-branchen over en kop kaffe eller te. Nedenfor kan du se kontorets adresse og de dertilhørende aktuelle åbningstider.

Byggefirma på Fyn med lokal ekspertise

Vi er et solidt familieejet byggefirma, der er lokalt til stede i hele landet. Dette gør sig selvfølgelig også gældende på Fyn. Rådgiverne på kontoret i Odense har et lokalt forankret kendskab til alle lokalområderne på hele Fyn. Du kan derfor roligt søge råd og vejledning hos vores dygtige byggerådgivere i Odense, hvis du har brug for et byggefirma på Fyn, der kan hjælpe med dybdegående indsigter i netop dét område, som du og familien har udset jer.

Hos Milton Huse bygger vi unikke og personlige huse med omhu, og det er altid med udgangspunkt i dine husdrømme. Vi har forskellige planløsninger, som kan ses som et udgangspunkt for dialog. Din lokale byggerådgiver vil nemlig altid sørge for at inkludere dine ønsker, behov og drømme for et nybygget hus, så din planløsning bliver nøjagtigt som ønsket.

Du får altså personlig rådgivning tilpasset efter netop dine ønsker, når du vælger at samarbejde med Milton Huse. Derudover får du tildelt en dedikeret kontaktperson og kun en, som følger dit og din families husbyggeri fra de første indledende møder til huset og nøglerne er overdraget – så du altid ved hvem du skal kontakte.

Showroom Odense

Holkebjergvej 76

5250 Odense

tlf: 75 62 43 00

Kontakt din lokale byggerådgiver i Odense

Milton Huse er dit lokale byggefirma på Fyn. På adressen i Odense sidder dygtige og kompetente byggerådgivere klar til at vejlede dig i valg og muligheder omkring dit nybyggeri med udgangspunkt i samtlige af Fyns lokalområder. Går du med overvejelser om at bygge nyt, så kan vores rådgivere med garanti bidrage med aktuel og uforpligtende sparring.

Har du spørgsmål eller har du gjort dig overvejelser om nybyg eller byggegrunde på Fyn, som du ønsker at drøfte med en byggerådgiver, så kan du kontakte os via formularen nedenfor.
Her kan du booke et gratis og fuldstændig uforpligtende møde med en af vores kompetente byggerådgivere i Odense.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot