Milton Huse Odense

Byggefirma i Odense

Milton Huse er dit lokale byggefirma i Odense og omegn. Du finder kontoret på adressen Holkebjergvej 76, 5250 Odense SV. Der er rigeligt med parkeringspladser tilknyttet kontoret, så du kan roligt medbringe den helt store og tætpakkede familiebil, når du besøger os. Hos Milton Huse kan dit og din families husbyggeri tilpasses efter næsten alle tænkelige husdrømme og boligbehov, så resultatet bliver nøjagtigt som ønsket.

Du er altid velkommen til at kigge forbi kontoret til en uforpligtende snak om nybygger-branchen over en kop kaffe eller te. Nedenfor kan du se kontorets adresse og de dertilhørende aktuelle åbningstider.

Showroom Odense

Holkebjergvej 76

5250 Odense

tlf: 75 62 43 00

Byggefirma på Fyn med lokal ekspertise

Vi er et solidt familieejet byggefirma, der er lokalt til stede i hele landet. Dette gør sig selvfølgelig også gældende på Fyn. Rådgiverne på kontoret i Odense har et lokalt forankret kendskab til alle lokalområderne på hele Fyn. Du kan derfor roligt søge råd og vejledning hos vores dygtige byggerådgivere i Odense, hvis du har brug for et byggefirma på Fyn, der kan hjælpe med dybdegående indsigter i netop dét område, som du og familien har udset jer.

Hos Milton Huse bygger vi unikke og personlige huse med omhu, og det er altid med udgangspunkt i dine husdrømme. Vi har forskellige planløsninger, som kan ses som et udgangspunkt for dialog. Din lokale byggerådgiver vil nemlig altid sørge for at inkludere dine ønsker, behov og drømme for et nybygget hus, så din planløsning bliver nøjagtigt som ønsket.

Du får altså personlig rådgivning tilpasset efter netop dine ønsker, når du vælger at samarbejde med Milton Huse. Derudover får du tildelt en dedikeret kontaktperson og kun en, som følger dit og din families husbyggeri fra de første indledende møder til huset og nøglerne er overdraget – så du altid ved hvem du skal kontakte.

NYT magasin: Ét hjem/ By Milton, #3

Drømmer du om at give børnene det bedste afsæt for en god opvækst? Søger du mere viden om nybyg, før du tager det første spadestik? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bliv inspireret af Charlotte og Fredrik, vindere af TV-programmet "Nybyggerne", få Louisa Lorangs opskrift på sund hverdagsmad med børn og høst nyttig viden, når Miltons fagfolk giver svar på vigtige spørgsmål om nybyg. Bestil det nye magasin #3 - det er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Kontakt din lokale byggerådgiver i Odense

Milton Huse er dit lokale byggefirma på Fyn. På adressen i Odense sidder dygtige og kompetente byggerådgivere klar til at vejlede dig i valg og muligheder omkring dit nybyggeri med udgangspunkt i samtlige af Fyns lokalområder. Går du med overvejelser om at bygge nyt, så kan vores rådgivere med garanti bidrage med aktuel og uforpligtende sparring.

Har du spørgsmål eller har du gjort dig overvejelser om nybyg eller byggegrunde på Fyn, som du ønsker at drøfte med en byggerådgiver, så kan du kontakte os via formularen nedenfor.
Her kan du booke et gratis og fuldstændig uforpligtende møde med en af vores kompetente byggerådgivere i Odense.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot