Dit lokale byggefirma på Fyn – og i resten af landet

Går du og drømmer om at bygge et nyt og energivenligt hus på Fyn? Så er byggefirmaet Milton Huse dit sikre valg.

Fra adressen på Holkebjergvej 76 i 5250 Odense SV har Milton Huses lokale byggerådgivere siden 2016 hjulpet adskillige hundreder fynboer med at lande i drømmehuset.

Herfra dækker et stærkt hold af særdeles erfarne byggerådgivere og dygtige tegnere hele Fyn. Uanset om din kommende adresse ligger i Svendborg eller Middelfart, Nyborg, Faaborg, Assens eller Odense, så er der gode chancer for, at Milton Huse allerede har opført et hus i nærheden.

Via et indgående lokalkendskab og gode samarbejder med kommuner og samarbejdspartnere er Milton Huse en tryg og effektiv samarbejdspartner for dig, som ønsker at bygge nyt i Odense og på resten af Fyn.

Mangler du en byggegrund? Så udvikler og byggemodner Milton Huse også byggegrunde i attraktive udstykninger flere forskellige steder på Fyn, så du kan købe byggegrund og bolig i én samlet handel.

Få et overblik over aktuelle byggegrunde til salg på Fyn lige her.

Bliv inspireret til dit eget nybyggeri på Fyn

Du er altid velkommen til at kigge forbi kontoret til en uforpligtende snak om nybyg og en rundvisning i det tilhørende showroom, hvor du kan udforske massevis af materialeprøver på mursten, tagsten, døre, armaturer og meget mere. Så kan du også få indblik i prisen på netop dit drømmehus.

Vi aftaler også gerne et møde i et af Miltons inspirationshuse, hvis det passer dig bedre. Her kan du opleve eksempler på kvaliteten af de huse, som Milton bygger, og blive inspireret til din egen plantegning.

Er du nysgerrig, kan du begynde med at lægge vejen forbi åbent hus om søndagen. Her kan du altid møde en byggerådgiver, som kan hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

Der kommer løbende nye inspirationshuse til forskellige steder på Fyn. Find et overblik over aktuelle inspirationshuse lige her.

 

Byg nyt på Fyn

Milton Huse er et familieejet byggefirma med en velkonsolideret økonomi og medarbejdere i hele landet. Vi bygger personlige huse med omhu og tegner altid fra bunden. Samtidig får du alle fordelene, der kendetegner typehuset.

Når de lokale byggerådgivere, tegnere og byggeledere fra Milton Huse Odense hjælper dig med at bygge drømmehuset, har de en stor organisation i ryggen og trækker blandt andet på ekspertisen fra byggefirmaets store tekniske afdeling.

Som nybygger skal du imidlertid kun kode ét nummer ind på din telefon. Hos Milton Huse får du nemlig en personlig byggerådgiver, som er din faste kontaktperson igennem hele processen, uanset hvad det drejer sig om.

Det giver tryghed og overblik.

Milton Huse er dit lokale byggefirma på Fyn. Er du interesseret i at høre mere eller få en snak om dine muligheder, så ræk ud til en af de lokale byggerådgivere, som du finder herunder.

Så holder vi kaffen varm.

Showroom Odense

Holkebjergvej 76

5250 Odense

tlf: 75 62 43 00


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot