Milton Huse Ringsted

Milton Huse i Ringsted er dit lokale byggefirma på Sjælland, hvor vi også har en afdeling i Herlev. For os er det vigtigt at være tæt på nybyggerne, og at vi kender til det område, hvor der bygges. Derfor er vi lokalt til stede i hele landet, og det gælder selvfølgelig også på Sjælland.

På adressen i Ringsted sidder dygtige og kompetente byggerådgivere klar til at vejlede dig og din familie i valg og muligheder omkring dit nybyggeri på Sjælland.

Kontoret i Ringsted er centralt beliggende og ligger blot 15 minutters gang fra stationen eller 2 minutters kørsel fra motorvejsafkørsel Ringsted Nord.

Kontakt dit lokale byggefirma i Ringsted

Har du spørgsmål eller overvejelser omkring nybyg på Sjælland? Kontakt os via formularen nedenfor for et uforpligtende byggerådgivningsmøde i Ringsted, hvor du kan få kompetent og professionel byggerådgivning af lokale byggerådgivere.

Få hjælp til valg af byggegrund

Drømmer du om at bygge nyt hus på Sjælland, og har du endnu ingen byggegrund, kan Milton Huse også vejlede dig i, hvilke grunde der vil være optimale for det hus der imødekommer dine og familiens ønsker, behov og økonomi.

Af populære områder og byer på Sjælland findes der bl.a. Næstved, der er beliggende tæt på motorvej, har gode skoler og med Næstved Storcenter, hvor du shoppe i et stort antal forskellige butikker.

Af andre populære områder/byer for nybyggere ligger også Slagelse,  og Holbæk, Derudover er grundene i og omkring Ringsted kommune også populære, da du her befinder dig tæt på det meste. Samtidig ligger Ringsted blot 22 minutters kørsel fra København med Den nye bane.

Se vores udvalg af byggegrunde til salg her, og få rådgivning på kontoret i Ringsted omkring valg af byggegrund.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Få inspiration til nybyggeri på Sjælland

Vil du gerne lave lidt research omkring nybyggeri på Sjælland inden dit møde med en byggerådgiver, kan du søge inspiration her på hjemmesiden, hvor du bl.a. kan se, hvilke hustyper, planløsninger og materialevalg du som nybygger bl.a. kan vælge imellem hos Milton Huse.

Og husk, plantegningerne er kun et udgangspunkt for dialog omkring, hvordan dit drømmehus skal se ud. Vi bygger lige det hus, du går og drømmer om.

Der er også masser af inspiration at hente ved at besøge et eller flere inspirationshuse på Sjælland. Her inviterer Milton huse dig og din familie indenfor for at se, opleve og mærke de forskellige indretningsmuligheder og materialer i et nybygget hus.

Hos Milton Huse bygger vi ikke to huse, der er ens. Den inspiration, du finder her på hjemmesiden og i inspirationshusene skal ses som et udgangspunkt for den dialog, du og din familie skal have med den lokale byggerådgiver.

Milton Huses byggerådgiver vil altid tage udgangspunkt i dine personlige ønsker, behov og drømme for et nybygget hus. Vi glæder os til at byde dig inden for i showroomet i Ringsted.

Showroom Ringsted

Nørregade 45 A, st. th.
4100 Ringsted

tlf: 75 62 43 00

Trustpilot