Velkommen til Milton Huse

Solidt familieejet byggefirma

Milton Huse er en solid familiejet virksomhed fra 2013.

Familien Rehnquist lever for at bygge dit drømmehus

Sammen med omtrent 225 koncern-medarbejdere og en lang række underentreprenører i hele landet gør familien hver dag en forskel for at sikre dig den bedst mulige kundeoplevelse på vejen til en drøm af et nybygget hus.

”Hele virksomheden er én stor familie”, lyder det. Det er mennesker af kød og blod, der står bag de hundredvis af Milton Huse, der opføres i løbet af et år.

Virksomheden ejes af Erik, Christina og Søren. Erik Rehnquist er Milton Huses direktør, Christina Rehnquist er ansvarlig for indretning og design, og Søren Rehnquist er byggeleder. Eriks kone, Lone Rehnquist, har tidligere varetaget administrationen og meget mere i Milton Huse.

Som Lone siger: ”Når børnene var puttet om aftenen, kunne jeg sagtens male metervis af fodlister eller lofter. Der er aldrig noget, der har heddet en 37 timers arbejdsuge”.

I Milton Huse brænder vi for opgaven at bygge rammerne om dit nye hjem.

 

Stor vækst og positivt regnskab – år efter år

Ambitionen var at bygge 25 huse om året. I dag bygger Milton Huse omtrent 1500 enheder årligt. Siden opstarten har virksomheden oplevet stor vækst og leverer et positivt regnskab år efter år. Dette er bemærket med Børsens Gazelle 2017 og igen i 2018. For dig som nybygger giver det naturligvis en tryghed i at vælge Milton Huse som byggefirma, rådgiver og samarbejdspartner.

 

Én kontakt igennem hele processen

Hos Milton Huse ved vi, at det er en stor beslutning at bygge hus. Vi er derfor med dig hele vejen og prioriterer, at du har én gennemgående kontakt i hele processen. Således er byggerådgiveren med dig fra de første kreative streger på blankt papir, over byggefasen til afleveringen af dit nøglefærdige hus.

Som kunde i Milton Huse vil du snart bemærke, at vi vægter ordentlighed og professionalisme til fingerspidserne. Ligesom der sættes en ære i at levere til prisen og aftalt tid. Naturligvis.

 

Personlige huse bygget med omhu

Hos Milton Huse arbejder vi målrettet på at levere personlige huse bygget med omhu. Her er ikke to huse ens. Du vil derfor opleve at byggerådgiveren til en hver tid tager udgangspunkt i præcis dine ønsker, behov og drømme. Har du lyst, kan du med onlineprogrammet ”HusDesigneren” lege med-arkitekt, sende tegningen til os – og på et møde få byggerådgiverens professionelle bud på, hvordan din idé bliver til virkelighed.

Du er også velkommen til at hente inspiration på miltonhuse.dk, i nybygger-magasinet Ét hjem - By Milton, eller i dialog med én af husets byggerådgivere. Vi har tid, når du har tid.

Værdier

  • Samarbejde – dig og dine drømme - først. Vi lytter og spiller sammen med kunden.

  • Faglighed – egne erfarne håndværkere og kun de bedste samarbejdspartnere i branchen.

  • Personligt – Milton Huse bygger personlige huse med omhu. Ikke to huse er ens.

  • Omhu – ordentlighed, professionalisme og kvalitet i alle led.

  • Tryghed – betal først ved overtagelse. Én kontakt i hele byggeprocessen. Din byggerådgiver.

Ledige stillinger

Milton Huse er i rivende udvikling. Derfor søger vi løbende nye medarbejdere. Vi vil altid gerne modtage ansøgninger og cv'er fra dygtige kandidater. Send din ansøgning til job@miltonhuse.dk

Se aktuelle ledige stillinger her

Persondatapolitik for nuværende og kommende medarbejdere hos Milton Huse - klik her.

Trustpilot