Velkommen til Milton Huse

Solidt familieejet byggefirma

Milton Huse er en solid familieejet virksomhed fra 2013, der tegner og bygge personlige enfamiliehuse til private samt rækkehuse til professionelle investorer. 

 

Familien Rehnquist lever for at bygge dit drømmehus

Sammen med omtrent 200 koncernmedarbejdere og en lang række underentreprenører i hele landet gør familien Rehnquist hver dag en forskel for at sikre dig den bedst mulige kundeoplevelse på vejen mod drømmehuset.

”Hele virksomheden er én stor familie”, lyder det. Det er mennesker af kød og blod, der står bag de hundredvis af nybyggede huse, som Milton Huse opfører i løbet af et år.

Virksomheden ejes af Erik, Christina og Søren. Erik Rehnquist er Milton Huses direktør, Christina Rehnquist er ansvarlig for indretning og design, og Søren Rehnquist er byggeleder. Eriks kone, Lone Rehnquist, har tidligere varetaget administrationen og meget mere i Milton Huse.

Som Lone siger: ”Når børnene var puttet om aftenen, kunne jeg sagtens male metervis af fodlister eller lofter. Der er aldrig noget, der har heddet en 37 timers arbejdsuge”.

I Milton Huse brænder vi for at bygge rammerne om dit nye hjem.

Stor vækst og positivt regnskab – år efter år

Ambitionen var oprindeligt at bygge 25 huse om året. I dag bygger Milton Huse omtrent 1500 enheder årligt. Siden opstarten har virksomheden oplevet stor vækst og leveret positive regnskaber år efter år. Det blev honoreret med Børsens Gazelle i 2017 og 2018.

Det gør Milton Huse til et trygt valg som byggefirma, rådgiver og samarbejdspartner.

Én kontakt igennem hele processen

Hos Milton Huse ved vi, at det er en stor beslutning at bygge hus. Vi er derfor med dig hele vejen og prioriterer, at du har én fast kontakt i hele processen. Din byggerådgiver er med dig fra de første streger på blankt papir, over selve byggefasen til afleveringen af dit nøglefærdige hus.

Som kunde i Milton Huse vil du mærke, at vi vægter ordentlighed og professionalisme til fingerspidserne, ligesom vi sætter en ære i at levere til prisen og aftalt tid. Naturligvis.

Personlige huse bygget med omhu

Hos Milton Huse arbejder vi målrettet på at levere personlige huse bygget med omhu. Her er ikke to huse ens. Du vil derfor opleve at byggerådgiveren til enhver tid tager udgangspunkt i præcis dine ønsker, behov og drømme.

Du er altid velkommen til at medbringe skitsetegninger til et møde og få byggerådgiverens professionelle bud på, hvordan dine idéer bliver til virkelighed.

Du er også altid mere end velkommen til at hente inspiration på miltonhuse.dk, i nybyggermagasinet Ét hjem - By Milton eller i et af vores mange inspirationshuse rundt om i Danmark.

Vi har tid, når du har tid.

Værdier

  • Samarbejde – dig og dine drømme - først. Vi lytter og spiller sammen med kunden.

  • Faglighed – egne erfarne håndværkere og kun de bedste samarbejdspartnere i branchen.

  • Personligt – Milton Huse bygger personlige huse med omhu. Ikke to huse er ens.

  • Omhu – ordentlighed, professionalisme og kvalitet i alle led.

  • Tryghed – betal først ved overtagelse. Én kontakt i hele byggeprocessen. Din byggerådgiver.

Ledige stillinger

Milton Huse er i rivende udvikling. Derfor søger vi løbende nye medarbejdere. Vi vil altid gerne modtage ansøgninger og cv'er fra dygtige kandidater. Send din ansøgning til job@miltonhuse.dk

Se aktuelle ledige stillinger her

Persondatapolitik for nuværende og kommende medarbejdere hos Milton Huse - klik her.

Trustpilot