Bygningskonstruktør, Herlev

Jobbeskrivelse

I dette job skal du sammen med gode kolleger være med til at skabe personlige huse til Milton Huses kunder på Sjælland. Med base på kontoret i Herlev får du ansvar for at designe huse med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov i tæt samarbejde med vores tegnestuechef og dine øvrige kollegaer på vores andre kontorer. Du får også ansvaret for at søge byggetilladelser og tilhørende sagsbehandling. Alle huse tegnes i Revit/AutoCAD. Herudover er din opgave at bidrage til, at vi lever op til vores kundeløfte ”Personlige huse bygget med omhu” igennem exceptionel rådgivning til vores kunder.

Din profil

  • Erfaring med Revit/AutoCAD og tegning af huse.
  • Baggrund som tømrer/bygningskonstruktør vil være en fordel.
  • Proaktiv og resultatorienteret personlighed med en positiv indstilling.
  • Gode samarbejds- og formidlingsevner.
  • En bopæl i nærheden af Herlev vil være en fordel.

Milton Huses kunder vil være i gang med den største investering i deres liv. Det er derfor vigtigt, at du sætter en ære i at følge tingene til dørs og dermed er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse med nybyggerprocessen hos Milton Huse.

Vi tilbyder

Gode kollegaer og en plads på holdet i en stilling med en bred kontaktflade, hvor du vil få en alsidig hverdag. I Milton Huse vil du opleve, at vi har fokus på bolden. At vi har det sjovt på banen og alle i organisationen spiller sammen for at vinde markedsandele. Vi træner hver dag for at komme endnu højere op på lystavlen hos nybyggerne. Målet er klart - er du?

Vil du med på holdet?

Send dit CV inkl. ansøgning og motivation for jobbet til job@miltonhuse.dk hurtigst muligt. Der vil blive afholdt samtaler løbende, da stillingen ønskes besat snarest. Ansøgningsfrist: 12. maj 2023

Spørgsmål

Kontakt gerne Tegnestuechef, Kent Winjeborg på tlf. 2154 3028 eller mail: kwi@miltonhuse.dk

 

 

Trustpilot