2-plans huse

Et hus i to plan giver en masse muligheder for den store familie, som ønsker mange værelser og store opholdsarealer. Med et 2-plans-hus får du samtidig mulighed for at udnytte en eventuel udsigt fra husets øverste etage.

Milton hustyper

Hvad er fordelene ved et 2-planshus?

Et 2-plans hus passer til dig, der har brug for et stort og funktionelt hus, hvor pladsen er optimalt udnyttet på alle kvadratmeterne. Det er et hus med god plads og praktiske indretningsmuligheder både i stueetagen og på førstesalen.

Hvis din byggegrund ligger et sted med udsigt, er 2-plans huset oplagt til at få opholdsrummene op i højden for at nyde udsigten mest muligt. Er grunden ikke særlig stor, kan det også være en fordel med et 2-plans hus for at skabe mere plads til haven. Derudover er 2-plans huset oplagt til at indrette en separat børne- eller teenageafdeling i stueetagen, så hele familien får plads til privatliv.

 

Tegn selv plantegningen til dit 2-plans hus

Plantegningen til dit 2-plans hus kan udformes alt efter, hvilke ønsker, behov og drømme du har. 2-plans huset muliggør opdelingen af opholdsarealer og værelsesafdeling, så I kan bruge husets bedste kvadratmeter til et skøn fællesmiljø i huset. Hos Milton Huse kan du også få et 2-plans hus helt uden skråvægge, så også 1. salen bliver optimalt udnyttet.

Hvis du har brug for at visualisere dine drømme om et nybygget 2-plans hus, kan du med fordel besøge et af Milton Huses inspirationshuse i to plan.

 

Hvad koster et 2-plans hus?

Prisen på et 2-plans hus afhænger af mange faktorer lige fra størrelse til valg af materialer. Milton Huses byggerådgivere kan hjælpe med at finde frem til den løsning, der bedst matcher både dine drømme og dit budget.

Kontakt Milton Huse allerede nu eller book et møde, og find ud af, hvad det koster at bygge lige præcis dit drømmehus i to plan.

 

Byggeprocessen for 2 plans huset

Hos Milton Huse har vi mere end 25 års erfaring inden for byggebranchen. Vi sætter en ære i at bygge dit drømmehus med stor omhu og til tiden. Når byggetilladelsen er i hus, varer byggeprocessen for et typehus i 2 plan ca. 31 uger, hvorefter huset står helt færdigt og er klar til, at du kan flytte ind med familien. Igennem hele byggeforløbet står din byggerådgiver til rådighed, hvis du har de mindste spørgsmål. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg og godt klædt på gennem hele byggeprocessen.

Besøg et Milton inspirationshus

Få nyeste idéer til dit nybyg i Miltons Inspirationshuse.  Du finder Miltons inspirationshuse over alt i landet. Se forskellige eksempler på arkitektur, indretning og design, få svar på dine spørgsmål og saml idéer til dit eget næste hjem.

Besøg et showroom

Miltons showrooms er fordelt rundt i hele landet. Her er der rig mulighed for at lade sig inspirere til nybyggede hjem.

Udstillingen er indrettet, så du kan se, føle og røre ved det store udvalg af materialer.

Du skal have en god mavefornemmelse i et stort kapitel i dit og din families liv. Milton Huses byggerådgivere vil derfor være tilstede  og kan guide og fortælle om materialer og specifikationer.

Besøg et showroom

Trustpilot