Gårdhavehus

Et gårdhavehus er en genial hustype for familien, der gerne vil have hyggelige solkroge, hvorfra man rigtigt kan nyde haven og huset. Gårdhavehuse er indrettet med mange små, sjove vinkler, som giver masse af interessante muligheder for indretning af huset.

Milton hustyper

Fordelene ved et gårdhavehus

Fordelene ved et gårdhavehus er, at du får et stort rum i midten af huset, hvor hele familien kan mødes. Der er typisk højt til loftet, hvilket giver større rummelighed og masser af lys.

Derudover får du et udendørsrum i form af en hyggelig lille gård, der vil give læ på blæsende efterårsdage. Om sommeren kan grillen stilles frem, og alle vennerne kan inviteres forbi til grillfest.

Med et gårdhavehus får du masser af plads til den store familie, eller hvis I er et par, der skal bruge ekstra plads til kontor, er et gårdhavehus også en oplagt mulighed.

Bygger du dit hus sammen med Milton Huse, kan vi bygge det på ca. 22 uger. Herefter har du et helt nyt gårdhavehus, der er indrettet, som du vil have det og med dit eget materialevalg. Ved bokshuse og 2-planshuse skal vi bruge hhv. 4 og 9 uger ekstra. 

Hvad koster et gårdhavehus?

Prisen på et gårdhavehus varierer meget, da det kommer an på forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger prisen af, hvor stort du gerne vil have dit gårdhavehus.

Dog kan du være garanteret, at den pris, Milton Huse giver, ikke ændrer sig undervejs i byggeprocessen. Det er meget vigtigt for os, at du kan regne med, at prisen er fast, så du ikke skal indregne uforudsete udgifter.

Med Milton Huse som byggefirma kan du sove trygt om natten, uden at bekymre dig om prisen.

Hvis du gerne vil have en mere præcis pejling af, hvad et gårdhavehus koster, kan du se vores eksempler på huspriser her. Du vælger selv, om det skal være priseksempler fra Sjælland eller vest for Storebælt. Herefter vil du se forskellige priseksempler på forskellige hustyper og husstørrelser.

Gårdhavehusets plantegning

De fleste gårdhavehuse er indrettet med to større bygninger forbundet af en lille bygning i midten, som ofte består af et køkken-alrum. Gårdhavehuse er meget lyse, med store vinduespartier, der giver masser af lysindfald.

Resten af indretningen er oftest fordelt ud på soveværelser, stue, badeværelser og bryggers. Det er helt op til dig, hvordan du vil indrette dit gårdhavehus.

Bliv inspireret af vores plantegninger her på siden, som giver dig et indblik i, hvordan andre familier har valgt rumfordeling og indretning af deres gårdhavehus, eller kontakt os for en snak om den helt rigtige planløsning på dit nye gårdhavehus.

Vil du gerne have en autentisk oplevelse? Så kan du besøge et af Miltons inspirationshuse og showrooms, rundt om i landet. Tag hele familien med, og kom forbi for at se og føle alle materialerne. Det giver det bedste fundament for de beslutninger, du skal tage, så du undgår ubehagelige overraskelser, fx ved farven på murstenene. Der vil være byggerådgivere til stede i Milton Huses showrooms og står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Sådan bygger vi dit gårdhavehus

Hos Milton Huse er det vigtigt, at du føler dig tryg igennem hele byggeprocessen. Derfor sørger Milton Huse for, at byggeprocessen forløber så gnidningsfrit som muligt. Det eneste, du skal, er at tage alle de personlige beslutninger, der matcher dine drømme – og så tager vi os af byggeriet af dit gårdhavehus.

Lige så snart du har taget beslutningerne om bl.a. størrelsen på dit gårdhavehus, husets rumfordeling og materialer, kan du læne dig tilbage og nyde, hvordan dit gårdhavehus tager form.

Dit nye gårdhavehus er ikke blot et hus, men det er dit hjem, som skal sætte rammerne for dit og din families liv – måske mange år ud i fremtiden. Derfor sætter Milton Huse en dyd i, at gøre den oplevelse så positiv som overhovedet muligt. Det indebærer et hus til tiden og en fast pris, som du kan regne med.

Besøg et Milton inspirationshus

Få nyeste idéer til dit nybyg i Miltons Inspirationshuse.  Du finder Miltons inspirationshuse over alt i landet. Se forskellige eksempler på arkitektur, indretning og design, få svar på dine spørgsmål og saml idéer til dit eget næste hjem.

Besøg et showroom

Miltons showrooms er fordelt rundt i hele landet. Her er der rig mulighed for at lade sig inspirere til nybyggede hjem.

Udstillingen er indrettet, så du kan se, føle og røre ved det store udvalg af materialer.

Du skal have en god mavefornemmelse i et stort kapitel i dit og din families liv. Milton Huses byggerådgivere vil derfor være tilstede  og kan guide og fortælle om materialer og specifikationer.

Besøg et showroom

Trustpilot