Gårdhavehuse

Et gårdhavehus er en genial hustype for familien, der gerne vil have hyggelige solkroge, hvorfra man rigtigt kan nyde haven og huset. Gårdhavehuse er indrettet med mange små, sjove vinkler, som giver masse af interessante muligheder for indretning af huset.

Hvad er et gårdhavehus?

Et gårdhavehus består af to større længer forbundet af en mindre afdeling i midten. Det går ofte også under betegnelsen H-hus. Formen giver med sine vinkler mulighed for at anlægge en gårdhave på den ene eller begge sider af huset.

En af fordelene ved et hus med gårdhave i midten er, at du får et stort, samlende rum i midten af huset, hvor hele familien kan mødes. Der er typisk højt til loftet, hvilket giver rummelighed og masser af lys.

Derudover får du et afskærmet udendørsrum, der giver læ på blæsende efterårsdage. Her kan du skabe et hyggeligt og privat gårdhavemiljø, som giver mange muligheder for at dyrke udelivet omkring huset og invitere venner og familie til grillfest om sommeren.

Med et gårdhavehus får du masser af plads til den store familie. Det er f.eks. oplagt at indrette voksenafdeling og stue i den ene side og børneafdeling i den anden med køkken-alrum i midten. Du kan også udnytte den ene længe til kontorafdeling. Mulighederne er mange, når det kommer til indretning.

Bygger du dit hus sammen med Milton Huse, kan vi bygge det på ca. 22 uger. Herefter har du et helt nyt gårdhavehus, der er indrettet efter dine ønsker og egne materialevalg. Ved bokshuse og 2-planshuse skal vi bruge hhv. 4 og 9 uger ekstra. 

 

Udforsk plantegningerne herunder.

Milton hustyper

Hvad koster et gårdhavehus?

Prisen på et gårdhavehus varierer meget, da den påvirkes af forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger prisen af, hvor stort du gerne vil have dit gårdhavehus.

Dog garanterer vi fra Milton Huse, at prisen ikke ændrer sig undervejs i byggeprocessen. Det er meget vigtigt for os, at du kan regne med, at prisen er fast, så du ikke skal indregne uforudsete udgifter.

Med Milton Huse som byggefirma på dit gårdhavehus kan du sove trygt om natten uden at bekymre dig om prisen.

 

Gårdhavehusets plantegning

De fleste gårdhavehuse er indrettet med to større bygninger forbundet af en lille bygning i midten, som ofte anvendes til køkken-alrum. Gårdhavehuse er ofte udstyret med store vinduespartier, der giver masser af naturligt lysindfald.

Hvordan du vil indrette dit gårdhavehus og placere de øvrige rum såsom soveværelse, børneværelser, stue, badeværelse og bryggers er helt op til dig.

Her på siden kan du finde inspiration i forskellige plantegninger og få et indblik i, hvordan andre familier har valgt af fordele rummene. Du er også mere end velkommen til at kontakte os for en snak om den helt rigtige planløsning på dit nye gårdhavehus.

Du kan også prøve Milton Huses online tegneprogram Husdesigneren, som giver dig mulighed for at udforske og lege med plantegninger til din drøm af et gårdhavehus.

Er du interesseret i at opleve kvaliteterne ved et nybygget hus i virkeligheden? Så kan du besøge Milton Huses inspirationshuse over hele landet. Der vil ofte være gårdhavehuse imellem. Har du spørgsmål, vil der altid være en kyndig byggerådgiver fra Milton Huse til stede, som kan give dig svar.

Tag hele familien med, og kom forbi for at se og føle alle materialerne. Det giver det bedste fundament for de beslutninger, du skal tage.

 

Byggeprocessen for dit gårdhavehus

Hos Milton Huse er det vigtigt, at du føler dig tryg igennem hele byggeprocessen. Derfor sørger Milton Huse for, at byggeprocessen forløber så gnidningsfrit som muligt. Det eneste, du skal, er at tage alle de personlige beslutninger, der matcher dine drømme – så tager vi os af byggeriet af dit gårdhavehus.

Lige så snart du har taget beslutningerne om bl.a. størrelse, rumfordeling og materialer, kan du læne dig tilbage og nyde, hvordan dit gårdhavehus tager form.

Dit nye gårdhavehus er ikke blot et hus. Det er dit hjem, som skal sætte rammerne for dit og familiens liv – måske mange år ud i fremtiden. Derfor sætter Milton Huse en dyd i at gøre den oplevelse så positiv som overhovedet muligt. Det indebærer et hus til tiden og en fast pris, som du kan regne med.

Besøg et Milton inspirationshus

Få nyeste idéer til dit nybyg i Miltons Inspirationshuse.  Du finder Miltons inspirationshuse over alt i landet. Se forskellige eksempler på arkitektur, indretning og design, få svar på dine spørgsmål og saml idéer til dit eget næste hjem.

Besøg et showroom

Miltons showrooms er fordelt rundt i hele landet. Her er der rig mulighed for at lade sig inspirere til nybyggede hjem.

Udstillingen er indrettet, så du kan se, føle og røre ved det store udvalg af materialer.

Du skal have en god mavefornemmelse i et stort kapitel i dit og din families liv. Milton Huses byggerådgivere vil derfor være tilstede  og kan guide og fortælle om materialer og specifikationer.

Besøg et showroom

Trustpilot