Knækhuse

Hos Milton Huse kan du finde masser af inspiration til dit nye hjem. Her er alt fra plantegninger over de forskellige knækhuse, til specifikke værelser. På denne side finder du informationer om knækhuse, typer af knækhuse og plantegninger til knækhuse.

Hvad er et knækhus?

Et knækhus er en spændende variant af et vinkelhus, som i stedet for en ret vinkel har ét eller flere knæk på færre end 90 grader. De utraditionelle vinkler skaber et anderledes og interessant hus med spændende indretningsmuligheder, fordi rummene naturligt får nogle andre dimensioner end i fx et klassisk vinkelhus.

 

Hvilke fordele har knækhuse?

I et knækhus får du foræret nogle anderledes vinkler og hjørner, der kan formes til personlige rum og små hyggelige kroge. Vælger du for eksempel også at bygge med loft til kip, kan du skabe nogle store arealer med en fantastisk rumfornemmelse. Arkitekturen giver også liv udenfor, hvor knækket giver mulighed for at skabe en stor og spændende terrasse langs huset, hvor morgenkaffen kan nydes. Med et knækhus er der også god mulighed for at udnytte solen fra flere vinkler og skabe læ på udendørsarealerne.

Knækhuset egner sig især til lange og smalle grunde, hvor konstruktionen med et eller flere bløde knæk gør det muligt at udnytte arealet på god vis.

 

Hvad koster et knækhus?

Et knækhus er et typehus, der er tegnet og opført efter dine specifikke behov. Derfor vil prisen også altid variere fra hus til hus. Prisen kommer blandt andet an på størrelsen på knækhuset, antallet af knæk/vinkler, materialevalg og tagløsning. Hos Milton Huse får du altid kompetent rådgivning i forbindelse med dit nybyggerprojekt, så du får mest muligt ud af dit budget. Du betaler også først for huset ved overtagelse. Byg nyt hus med Milton Huse og du er sikker på en fast pris. 

Milton hustyper

Plantegning for et knækhus

En knækhus-plantegning kan se ud på mange forskellige måder. Dine behov, ønsker og drømme dikterer udfaldet, så tænk grundigt over, hvordan udformningen af huset kan give dig den bedst mulige hverdag både nu og i fremtiden. Hvis du ønsker at lege og eksperimentere med forskellige plantegninger til dit knækhus, kan du gøre det i Milton Huses online tegneprogram, HusDesigneren.

 

Typer af knækhuse

Der findes flere forskellige typer af knækhuse i mange forskellige størrelser alt efter, hvad du og familien ønsker. Milton Huse kan bygge det, så I får al den plads, I skal bruge. Knækhusene er derfor også velegnet til familier med både små og ældre børn. Hvis din byggegrund egner sig til et knækhus og du ønsker masser af plads, kan det være den rette arkitektur for dig.

 

Dobbelt knækhus

Med et dobbelt knækhus kan du få en flot symmetri i huset og skabe mere læ på terrassen. Det giver samtidig flere muligheder for rum med endnu flere skrå og skæve vinkler, der kan skabe interessante hjørner. Med et dobbelt knækhus har du mulighed for at anlægge en centreret terrasse, der kan ligge flot indrammet mellem husets to vinkler.

 

Knækhus med garage

Ligesom med et normalt hus, er det også muligt at bygge et knækhus og et dobbelt knækhus med integreret garage eller carport, som typisk vil ligge i forlængelse af en af husets fløje.

 

Vil du vide mere om et knækhus?

Hvis du er på jagt efter dit første hus eller næste hus, kan du booke et møde med en rådgiver. En byggerådgiver er med til at hjælpe dig i mål med dit nybygfra første møde til overdragelsen af nøglerne. Har du brug for inspiration til dit nybyggeri, kan du bestille Milton Huses inspirationsmagasin.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Besøg et showroom

Miltons showrooms er fordelt rundt i hele landet. Her er der rig mulighed for at lade sig inspirere til nybyggede hjem.

Udstillingen er indrettet, så du kan se, føle og røre ved det store udvalg af materialer.

Du skal have en god mavefornemmelse i et stort kapitel i dit og din families liv. Milton Huses byggerådgivere vil derfor være tilstede  og kan guide og fortælle om materialer og specifikationer.

Besøg et showroom

Trustpilot