Kvadrathus

Hvis du drømmer om et moderne hus, med rene linjer og et stort have areal, så er et kvadratisk hus lige noget for dig.

Huset fylder ikke så meget, hvorfor du får mere plads til at have en terrasse og legeplads til børnene. Der er dog stadig plads til fællesarealer i huset, som er oplagt til børnefamilien, der har brug for lidt fællesplads.

Hvad er fordelene ved kvadrathuse?

Kvadrathuse er flotte at se på, da symmetrien og de rene linjer giver et skarpt udseende. Derudover er det relativt nemt at indrette et kvadratisk hus, da der ikke er skæve vinkler at tage hensyn til. Ofte vil køkken/alrummet være placeret i midten af huset, hvor værelserne indrammer det.

Hvis du er et rigtigt havemenneske, som har grønne fingre og elsker at få jord på fingrene, så er denne husløsning også genial for dig. Da huset ikke fylder meget på grunden, får du rig plads til at plante blomster og buske og lave lige netop den have, du går og drømmer om.

Der er desuden også plads til en terrasse, hvor du og familien kan lave lækker grillmad om sommeren, samt plads til et legestativ, så alle børnene og deres venner kan komme udenfor og lege.

Få masser af kvalitetstid med familien, både inde og ude, med dit helt eget skræddersyet kvadratiske hus. Vi er med hele vejen, når du bygger dit nye hus

Milton hustyper

Hvad koster hustypen kvadrathus?

Priserne på kvadrathuse varierer, alt afhængig af hvor stort du ønsker huset skal være, samt hvilke materialer du vælger.

Du kan spørge vores byggerådgivere til råds, hvis du ønsker de billigste løsninger, eller du kan besøge et af Miltons mange inspirationshuse rundt om i landet, hvor du kan se og mærke alle de materialer, der er at vælge imellem. Det giver det bedste fundament for dine beslutninger, så du ikke bliver overrasket, når byggeriet står færdigt.

Uanset hvad du vælger, så er du garanteret den bedste kvalitet hos Milton Huse. Du får altid en fast pris, så du ikke skal bekymre dig over, om dit byggeprojekt bliver dyrere end planlagt.

Hos Milton Huse ved vi, hvor mange bekymringer det kan give dig, hvis projektet bliver forlænget, og prisen bliver dyrere. Du kan sove trygt om natten med Milton Huse som byggefirma, for hos os bliver det hverken dyrere eller tager længere tid end planlagt.

For at få en fornemmelse for prisen, kan du tjekke vores priseksempler. Vælg hvorvidt du ønsker at se et priseksempel vest eller øst for Storebælt.

Personlige plantegninger på kvadrathuse

Før du skal vælge indretningen på dit fremtidige drømmehus, kan det være en god idé at indsamle inspiration. Her på siden finder du eksempler på plantegninger på forskellige kvadrathuse, så du kan se, hvilken planløsning tidligere familier har valgt.

Vælg hvor stort huset skal være, og se hvordan rumfordelingen er blevet lavet. Det er ikke sikkert du vil have det på samme måde, men det kan sætte nogle overvejelser i gang. Det er vigtigt at huske, hvordan indretningen skal passe til familiens behov og ønsker – ikke kun nu, men også de næste mange år.

Du kan også prøve vores HusDesigner, hvor du og din familie i fred og mag hjemme fra sofaen kan designe drømmehuset. Når du har sat stregerne til drømmehuse, kan tegningen sendes til Milton Huse, som på et møde hjælper med at gøre lige netop dit hustegning til virkelighed.

Byggeprocessen ved et kvadratisk hus

Milton Huse har bygget mange hjem igennem tiden, hvilket har gjort os til eksperter i at planlægge processen så gnidningsfri som muligt. Milton Huse ved, hvor vigtigt det er, du føler dig tryg igennem hele byggeprocessen. Det er en stor beslutning at få bygget sit fremtidige hjem, hvorfor Milton Huse sætter en ære i at være en del af denne proces.

Dit nye kvadrathus er ikke bare et hjem, men det er rammen om det liv, dig og din familie vælger at leve. Det skal derfor være tilpasset dit behov og ønsker, så du har de bedste forudsætninger for en god hverdag i dit nye hjem. Milton Huse hjælper dig igennem processen fra start til slut og står altid klar til at svare på spørgsmål.

Besøg et Milton inspirationshus

Få nyeste idéer til dit nybyg i Miltons Inspirationshuse.  Du finder Miltons inspirationshuse over alt i landet. Se forskellige eksempler på arkitektur, indretning og design, få svar på dine spørgsmål og saml idéer til dit eget næste hjem.

Besøg et showroom

Miltons showrooms er fordelt rundt i hele landet. Her er der rig mulighed for at lade sig inspirere til nybyggede hjem.

Udstillingen er indrettet, så du kan se, føle og røre ved det store udvalg af materialer.

Du skal have en god mavefornemmelse i et stort kapitel i dit og din families liv. Milton Huses byggerådgivere vil derfor være tilstede  og kan guide og fortælle om materialer og specifikationer.

Besøg et showroom

Trustpilot