Badeværelset

Et praktisk rum, hvor der også skal være plads til hygge...

Badeværelset er ikke bare et rum for lukkede døre, og det er også her, dagen starter. Derfor gør stadig flere nybyggere meget ud af indretningen og vælger for eksempel at lade en rød tråd løbe fra resten af husets indretning ud i badeværelset.

Velvære, velvære, velvære

Hold gerne rummet ryddeligt, og gem småting væk i skuffer og opbevaringskasser, så der kommer fokus på de smukke ting på badeværelset. Giv øjet ro. Vælg gerne et neutralt badeværelsesmøbel, og lad for eksempel håndklæderne give farven til rummet. Håndklæderne må gerne være i en god kvalitet og i ens design, hvis du har mere end ét. Lad små bakker samle sæben, cremer og andre småting, så de præsenteres smukt.

Lad lækre plejeprodukter i smuk emballage stå fremme, og skab nemt en oplevelse af wellness-stemning i dit eget hjem. Kunsten i at skabe et overskueligt rum, der ikke kun signalerer ro, men et rum som også fanger din personlige stil.

Flisevalget - lyst/mørkt/store/små

Mulighederne her er uendelig mange, så det er bare med at komme afsted ud og se en hel masse udstillingshuse og ikke mindst udstillinger med fliser for at sikre, at I tager et valg, som passer til jer. En mørk flise kan være utrolig flot, men husk at skabe en balance med de mørke toner, så rummet ikke bliver for dystert.

Skab en kontrast til alle de hårde flader

Et badeværelse må gerne rumme varme og hygge, som igen bidrager til følelsen af ro. Dette kan gøres ved at have store vamsede håndklæder, en tyk bademåtte eller måske stofkurve til opbevaring. Alternativt kan I bidrage til rummets hygge ved at bruge duftlys eller duftpinde. 

Plads til opbevaring

Badeværelset er ofte ikke et af husets største rum, men ikke desto mindre er det en god idé at tænke nogle opbevaringsløsninger ind til hhv. håndklæder, vasketøj, sæbe, make-up osv. Dette kan være nogle vægophængte reoler eller skabe.

Tænk rummets anvendelighed ind nu men også i fremtiden

Har I allerede en baby eller har I en på vej, kunne I også overveje evt. at indtænke et vægophængt puslebord ind i indretningen eller en bordplade dyb nok til at agere puslebord, som så senere kan fungere som plads til datterens make-up eller parfumer. Det er altid en fordel at tænke jeres indretningsløsninger ind i jeres nuværende behov, men også anskue fremtidige behov.

Kig nedenstående billedgalleri fra Milton Huse igennem. Savner I endnu mere inspiration, er I velkomne til at bestille vores katalog, hvor I vil kunne finde meget mere inspiration til hele hjemmet. Alternativt er I velkomne til at kontakte os på 75 62 43 00 eller på info@miltonhuse.dk.

Husk mulighederne er uendelige - det er kun jer selv, der sætter begrænsningerne.

  

  

  

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot