Kontoret

Med rum til inspiration, koncentration og fordybelse...

Rigtig mange husstande har i dag et behov for en hjemmearbejdsplads i form af et kontor. Det kan også være her familien skal have plads til overnattende gæster, strygebræt, lektieplads til børnene eller plads til det rene vasketøj. Derfor er kunsten at skabe et personligt rum, der inspirerer til fordybelse, kreativitet og effektivitet.

Et kontor, der motiverer til effektivitet og kreativitet
Det gælder om at holde kontoret ryddeligt, så I ikke motiveres til overspringshandlinger i form af oprydning af diverse legetøj, vasketøj eller andre aflagte sager.

Det er individuelt, hvad der skaber kreativitet for jer, når I arbejder, det vil ofte alt andet lige være afhængig af jeres jobtype. At have citater stående fra den person, der inspirerer jer mest eller opslagstavler med inspirationsbilleder, kan være nogle af mange muligheder. 

Et hyggeligt kontor indrettet med stil og personlighed

Kontorer kan have en tendens til at fremstå sterile og upersonlige, hvilket sjældent er ønskværdigt i jeres personlige hjem. Der er uendelige med muligheder i skabelsen af et personligt kontor.

Nogle løsninger kunne være en reol med billeder af familien, nips ting i vindueskarmen eller rare bløde gulvtæpper under skrivebordet. Selvom det er et arbejdsrum, må det jo godt være hyggeligt.

Når kontoret ikke er et selvstændigt rum

Reglerne er de samme, selvom kontoret eventuelt er placeret i stuen eller i køkken/alrummet. Det gælder om at holde det ryddeligt.

En måde at skabe en naturlig sammenhæng mellem kontor og spisemiljø kan være at bruge samme stol som spisestolen til kontorstol også. Mulighederne er mange - løsningen er jeres personlige med de valg, der passer til netop jeres behov og ind i jeres hjem. 

I kan finde inspiration i nedenstående billedegalleri med eksempler på kontormiljøer. I er også mere end velkomne til at kontakte os på tlf. 75 62 43 00 for gode råd eller alternativt bestille vores magasin her.

   

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot