Soveværelset

Med plads til at genopladning til næste dag...

Inspiration til soveværelset

Soveværelset er et af hjemmets vigtigste rum - det er her dagens oplevelser bearbejdes igennem en god nattesøvn, og batterierne genoplades, så du er klar til en ny dag i morgen.

Et rum, der kalder på ro

Vil du skabe en hyggelig base i soveværelset, er der flere ting, du kan gøre. Vælg for eksempel afdæmpede farver, der giver ro i rummet, hvor du skal lade op og få ny energi til morgendagen. 

Fyld ikke for mange ting ind i rummet, og vælg materialer som sengetæppe og puder i en lækker kvalitet. Køb gerne sengetæppet så stort, at det kan nå helt ned til gulvet og for eksempel dække mindre kønne sengeben. Har sengen pæne ben, så gør det til en fordel, og supplér indretningen med små sengeborde i samme træsort eller farve. Det giver en helhed og binder møblerne sammen.
Lyssætningen i soveværelset må gerne være dæmpet og behagelig, så man indstiller sig på ’slow down.’

På væggene kan enkle motiver eller abstrakte malerier i afdæmpede toner bidrage til ro i rummet.

Et rum med varme, der omfavner dig

Overvej at have et blødt tæppe på gulvet, der venligt tager imod dine fødder hver morgen eller store puder, der om aftenen omfavner en træt krop, der i en dæmpet belysning skal i gang med en god roman. Der er virkelig mange måder at integrere varme i et soveværelse.

Indretningen

Dette er et rum, hvor det giver god mening at have tænkt på indretningen inden du mødes med elektrikeren, da det er en god idé at tænke rummets anvendelse og placering af stikkontakter ind i indretningen.

Skal der ved sengebordene både være plads til en sengelampe, men også til et opladerstik til mobil/tablet, så den er klar til en ny dag imorgen?

Skal soveværelset have plads til et skrivebord - for så skal der også være stikkontakter til en evt. bordlampe.

Skal der være et tv? I så fald på hvilken væg? - Her giver det evt. mening at have en stikkontakt hertil på væggen, så du slipper for at trække ledninger langs gulve/vægge. 

Mere inspiration

Det er altid en god idé at tage ud at besøge nogle inspirationshuse, hvor du kan se og opleve stemningen og flere muligheder for indretning. Det er ikke sikkert, at fx. mørke toner i soveværelset føles rigtigt for dig eller det kan være at løsningen med en skabsvæg contra et walk-in i forbindelse med soveværelset tiltaler dig mere - alt sammen noget det vil være en rigtig god ide at søge inspiration til inden de endelige beslutninger træffes.

Hos Milton Huse har vi åbne inspirationshuse hver søndag og du kan finde åbningstider og adresser på alle huse her.

  

  

  

   

   

  

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot