Besøg Milton Huse

tlf: 75 62 43 00

Åbent mandag-torsdag kl. 8:00 -16:00 og fredag kl. 8:00 -15:00


Milton Huse er klar til dit besøg. Vi har showrooms, hvor der er rig mulighed for at lade sig inspirere til husbyggeriet, enten på enmandshånd eller med hele familien. De flotte showrooms er indrettet, så du kan se, føle og røre ved det store udvalg af materialer. Desuden kan du også møde vores byggerådgivere i inspirationshuse rundt i landet. Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen.

Milton Huse ønsker at give dig den bedste mavefornemmelse i et stort kapitel i dit liv. Milton Huses lokale og professionelle byggerådgivere vil være tilstede både i showroomet og inspirationshuse med svar på spørgsmål om materialerne og råd om nybyg.

Find din lokale byggerådgiver:

 AALBORG: Stenbukken 4, 9200 Aalborg SV 

 HEDENSTED: Helge Nielsen Alle 7.3, 8723 Løsning

 ODENSE: Holkebjergvej 76, 5250 Odense SV

 RINGSTEDHuginsvej 2C, 4100 Ringsted

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Plantegninger og hustyper til inspiration

Udforsk vores store udvalg af plantegninger, og få idéer til dit eget hus. Men lad ikke dine nybyggerdrømme begrænse. Brug plantegningerne som inspiration og en god måde at komme i gang med processen. Hos Milton Huse bygger vi nemlig det, du drømmer om - personlige huse bygget med omhu.

Trustpilot