Moderne typehuse

Byg dit nye typehus med Milton Huse og få et personligt hjem med gode rum, hyggelig indretning og alle de funktioner, du drømmer om i en ny bolig.

Når du bygger nyt hus med Milton Huse, får du på én gang alle fordelene og bekvemmelighederne ved et typehus uden at give køb på muligheden for at tilpasse huset din helt egen stil. Tværtimod kan du designe et typehus fra Milton Huse efter dine egne personlige ønsker, behov og drømme. Visse valgmuligheder er defineret på forhånd når det kommer til valg af fx tagløsning, hustype og mursten, men kombinationsmulighederne er uendelige, og vi er altid åbne over for at høre dine idéer.

Du skal ikke tilpasse dig typehuset – typehuset skal tværtom tilpasses dig og familiens ønsker, så I får et hjem der skaber glæde og tryghed mange år ud i fremtiden. Dét kalder vi moderne typehuse.

 

Hvad er et typehus?

Et typehus fra Milton Huse er din genvej til et personligt hus tegnet fra blankt papir, hvor du samtidig får adgang til de fordele, der er kendetegner byggeprocessen for et typehus. Fordi nogle bestemte rammer er defineret på forhånd, kan vi holde omkostningerne nede og gennemføre byggeprocessen hurtigt og gnidningsløst. Med et typehus fra Milton Huse kan du med andre ord blive nybygger uden stress, bekymringer og besvær.

Milton Huse er et specielt typehusfirma, fordi vi giver plads til, at du og din familie kan tilpasse huset efter egne ønsker og behov. Vi trækker på mere end 30 års erfaring fra branchen, så vi tør godt kalde os specialister, når det kommer til nybyggeri.

Milton Huses byggerådgivere står altid klar til at vejlede, når der skal tages beslutninger om alt fra planløsning og indretning til valg af materialer og meget mere.

Hvad er fordelene ved et typehus?

En af de primære fordele ved at vælge et personligt tilpasset typehus er, at processen går hurtigt, når du har fundet ud af, hvordan huset skal se ud. Det tager i gennemsnit ca. 22 uger at bygge et Milton hus fra byggetilladelsen er på plads, til huset er klar til indflytning. Bygger du et bokshus eller i 2 plan skal vi bruge henholdsvis 4 og 9 uger ekstra. Vi kender hvert et trin af byggeprocessen ned i detaljen, så vi kan sikre optimal planlægning, god byggestyring og velforberedte håndværkere og leverandører.

Det er desuden en del billigere at vælge et typehus, fordi der ikke er nogen uforudsete omkostninger. Prisen er fast. Derudover er omkostningerne til arkitekter og til indhentning af materialer også reduceret, da vi køber stort ind af et udvalg af materialer og igennem mange år har opbygget gode forbindelser til leverandører.

 

Hvad koster et typehus?

Prisen på et typehus varierer og afhænger altid af dine personlige valg. Milton Huse bygger aldrig to ens huse, og vi anbefaler derfor, at du aftaler et møde med en byggerådgiver, så du kan få en pris på lige netop dit drømmehus.

Hos Milton Huse kan du forvente tryghed i hele byggeprocessen. Vi gør en dyd ud af at aflevere dit nybyggede hjem til aftalt tid og pris. Ønsker du et billigere typehus, kan en byggerådgiver vejlede dig i, hvordan du prioriterer pengene bedst og får de billigste kvalitetsløsninger. Hos Milton Huse går vi aldrig på kompromis med kvalitet eller service – uanset hvilke valg du tager undervejs.

Plantegninger til typehuse

En plantegning over et typehus fra Milton Huse, kan se ud på et hav af forskellige måder. Det er op til dig. Blandt de tusindvis af typehuse, som vi har opført gennem tiden, er der dog visse planløsninger, der går igen, fordi de har vist sig at fungere rigtig godt for mange nybyggere.

Ønsker du dine helt egne mål på dit nye typehus, eller kunne du godt tænke dig at få tilpasset en plantegning, du har fundet et andet sted, er du altid velkommen til at kontakte os. I fællesskab justerer vi tegningen præcis efter dine ønsker. På Milton Huses tegnestue sidder erfarne tegnere klar til at lytte og visualisere dine idéer.

Har du brug for at komme ud og opleve tingene ved selvsyn og mærke rumfornemmelsen i en bestemt type af hus, kan du altid besøge et Milton inspirationshus. Her kan du opleve størrelsen af de forskellige rum, vurdere placeringen af køkkenet, vinduernes størrelse og meget andet.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot