Betal først hus ved overtagelse

Jeg er interesseret i

Juliehøj, 7120 Vejle Ø

Milton Huses kontantpris:

Attraktive grunde i populært nybyggerområde i Vejle 

Nu kan du bygge drømmehuset i Tirsbæk Bakker i det eftertragtede Bredballe, der med sit smukke, kuperede landskab og nærhed til både Vejle Fjord, strand og by er højt på ønskelisten hos mange nybyggere og boligkøbere. 

Der har været et stort fokus på naturen i udviklingen af området, hvor store grønne friarealer og utæmmet engbeplantning sammen med det bakkede terræn skaber nogle unikke og meget naturskønne omgivelser. Men du kan samtidig også hurtigt komme på motorvejsnettet, og vil du benytte offentlig transport, er der planlagt en busrute fra Tirsbæk Bakker. 

Bredballes indkøbsmuligheder ligger fem minutter væk, og 10 minutter mere får dig til centrum af Vejle, hvor du finder masser af shopping, restauranter og kulturtilbud. Tirsbæk Bakker har sin egen integrerede institution, ligesom Bredballe rummer op til flere skoler og daginstitutioner.

Sagt på en anden måde; der er rigtig mange gode årsager til at overveje Juliehøj, hvis du leder efter en byggegrund i et trygt og skønt område med naturen i højsædet. 

Få en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 
Så snart du har købt en grund, kan den kreative proces gå i gang. 

En byggerådgiver fra Milton Huse mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om dine muligheder, ønsker og behov. Herefter kan tegnestuen begynde at udarbejde skitser og et oplæg til plantegning.

Selve byggeriet betaler du først, når huset står klar til aflevering. Det sparer dig penge til tinglysningen og giver god tid og ro til at få tegnet det helt rigtige hus. 

Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem til afleveringen af et nybygget hus, der er skræddersyet efter byggegrunden og dine ønsker.


Grunde til salg:

  • Juliehøj 43 - 841 kvm - 1.395.000 kr.
  • Juliehøj 45 - 905 kvm - 1.395.000 kr.
  • Juliehøj 58 - Solgt
  • Juliehøj 60 - Solgt

Alle priser er inkl. tilslutningsbidrag til el, vand og spildevand. 

Alle grundene har fået foretaget jordbundsundersøgelse, så der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord. Det giver tryghed og vished om den samlede økonomi fra start. Er du interesseret?
Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300 for at høre mere om grundene, eller book et møde med en lokal byggerådgiver. Vi mødes også gerne med dig på adressen.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • Der er byggepligt med Milton Huse.
  • Grunden købes for sig selv, mens huset først skal betales ved aflevering. Det giver god tid og ro til tegnefasen og sparer dig penge i tingslysningsafgift.

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot