Byggegrunde til salg

Før du kan bygge drømmehuset, skal du først finde den helt rette byggegrund.
Milton Huse har grunde til salg i attraktive udstykninger flere steder i landet.

Se dem herunder. 

Øvrige byggegrunde til salg:

Troldhøj Allé 45, 6800 Varde

Troldhøj Allé 47, 6800 Varde
 

Er du interesseret i en byggegrund? Kontakt Milton Huse og hør mere. 

Byggegrunde til salg i hele landet

Mangler du den perfekte byggegrund til at bygge dit og familiens nye drømmehus? Så er du kommet til det helt rette sted.

Milton Huse har et udvalg af byggegrunde til salg i udstykninger i hele landet. Udstykningerne er placeret i naturskønne områder, hvor infrastrukturen er på plads, og med Milton Huse som din samarbejdspartner hjælper vi med håndtering af lokalplanen – foruden at bygge dit drømmehjem.

Hos Milton Huse er der mulighed for, at du først betaler både grund og hus ved overtagelsen af dit nye drømmehus. Kontakt din lokale byggerådgiver for at høre nærmere omkring fuld finansiering af både grund og hus i hele byggeperioden.

Beliggenheden, beliggenhed, beliggenhed

Har du taget den store beslutning om at bygge nyt, er den næste store beslutning; hvor?

Beliggenheden af din byggegrund er vigtig, og der er flere faktorer, du og din familie bør overveje, inden I køber den byggegrund, der skal danne fundamentet for jeres nye hjem.

De byggegrunde, Milton Huse har til salg, ligger i udstykninger i udkanten af større og mindre byer rundt om i Danmark. Disse områder er typisk karakteriseret ved at ligge i naturskønne omgivelser og samtidig tæt på byliv, indkøbsmuligheder og institutioner, så du og din familie kan nyde det bedste af to verdner og dermed have både naturen og bylivet inden for rækkevidde.

Hvad skal man overveje når man køber en byggegrund?

Når du skal finde en byggegrund til dit nye hus, kan en god mavefornemmelse mange gange være en ganske fin hjælp. Mavefornemmelsen kan guide dig i, hvilken byggegrund du kan se dit drømmehus blive opført på samt i hvilket område eller lokalsamfund du og din familie vil falde godt til.

Vil du alligevel ikke lade det hele være op til mavefornemmelsen, giver vi dig her et par gode råd til, hvilke overvejelser der kan hjælpe dig med dit valg af byggegrund.

Husets form og type

Når du skal i gang med at kigge på byggegrunde til salg, er det en god ide at have gjort nogle overvejelser om, hvilken hustype du og familien ønsker at bygge. Husets form har nemlig betydning for byggegrundens udformning og vice versa.

Har du fx et ønske om at bygge et vinkelhus, kan det være en ide at gå efter en kvadratisk byggegrund, som giver plads til husets vinkel. Drømmer du i stedet om et flot længehus, vil en smal grund fungere fint.

Overvejelser omkring hustype kan således guide dig i valget af din byggegrund. Få mere inspiration til, hvilken plantegning, der passer godt til hvilken grund her.

Grundens placering

En anden overvejelse, du kan gøre, når du kigger på byggegrund, er grundens placering. Både i forhold til afstand fra by og natur, men også i forhold til det område du kigger på.

Du kan med fordel gøre dig nogle tanker om, hvordan du ønsker dit nye hus skal ligge i forhold til solen. Ønsker du og din familie at stå op med morgensolen i køkkenet, er der plads til en stor terrasse med eftermiddagssol, eller foretrækker I at kunne nyde aftensolen fra stuen.

Disse overvejelser har sammen med den arkitektur, du ønsker at bygge betydning for, hvilken byggegrund du bør kigge efter. Har du allerede en byggegrund bør overvejelserne stadig gøres, men med henblik på valg af hustype og husets placering på grunden.

Grundens udformning og størrelse

Selve udformningen af byggegrunden kan have betydning for, hvordan du bedst mulig kan udnytte husets udendørsarealer.

Har du en drøm om, at børnene skal kunne spille fodbold og leje i haven, bør du gå efter en stor byggegrund med plads til et fodboldmål, havetrampolin og eventuelt et legestativ.

Har du grønne fingre, og ønsker du at udleve din passion med en flot urtehave med hindbærbuske, æbletræer og højbede, kan du med fordel kigge efter en grund med mulighed for at skabe et spændende, grønt miljø med den rette placering i forhold til solens bane.

 

Lad Milton Huse hjælpe med at vælge den rette byggegrund

Overvejelserne omkring din byggegrund er mange, og det kan virke overvældende. Her er det vigtigt at huske, at din byggerådgiver er klar med masser af gode råd og vejledning for at guide dig i valget af den rette byggegrund ud fra dine og familiens ønsker og prioriteringer.

Byggerådgiveren kan også rådgive dig omkring valg af hustype og husets placering på grunden, tagkonstruktion, materialevalg og meget mere.

Hvad enten dig og familien allerede har fundet drømmegrunden og er klar til at bygge drømmehuset – eller om I stadig kigger – kan Milton Huse hjælpe jer videre i jeres byggeproces.

Kontakt Milton Huse for et uforpligtende møde og lad os hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed!

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot