Huse til salg i Nordjylland

Find alle vores huse til salg i Nordjylland i listen her på siden og kontakt os for en rundvisning.

Drømmer du om at bo Nordjylland?

Milton har en masse spændende huse til salg i Aalborg og omegn, der venter på at blive indtaget af en indflytningsklar familie. Hvis du er på udkig efter et typehus i Nordjylland, kan din husdrøm derfor meget vel starte her. Alle vores huse er konstrueret efter ønsket om at indfri alle jeres krav til drømmehuset, så jeres husdrømme kan blive til virkelighed.

Du kan med rette besøge vores moderne inspirationshuse i Nordjylland og blive inspireret af materialer, indretning og fordelingen af kvadratmeter til eget husbyggeri. Hvis du har forelsket dig i en af vores salgsklare typehuse her på siden, så tøv ikke med at møde op til åbent hus. Måske starter husdrømmen om et typehus i Nordjylland her?

Typehuse i Nordjylland – Kvalitet i særklasse

Hos Milton Huse bygger vi personlige huse i nytænkende design og i en letgenkendelig kvalitet, der skinner igennem i alle vores typehuse.

Vi har leveret mange typehuse i Nordjylland gennem tiden, og alle vores huse er konstrueret ud fra vores dedikation og store kærlighed for nybyggede personlige typehuse, hvor der hverken er gået på kompromis med design eller kvalitet.

Her på siden kan du se alle vores flotte huse til salg i Aalborg og omegn i den nordjyske del af landet. Fælles for alle vores typehuse i Nordjylland er deres fantastiske indretning, unikke design og gode planløsning.

Huse til salg i Aalborg og omegn – Tæt på det hele

Danmarks nordligste landsdel, Nordjylland, byder på naturskønne omgivelser tæt på vestkysten, spændende kulturoplevelser og oplevelsesrige attraktioner for både store og små. Med et typehus i Nordjylland er du derfor tæt på både spændende byoplevelser og skøn natur, hvor der er plads til fordybelse.

Hos Milton Huse bygger og designer vi dit drømmehus efter dine ønsker til fordelingen af kvadratmeter på din byggegrund, så du får udnyttet al plads bedst muligt. Vi rådgiver og hjælper dig gennem hele processen, så du altid føler dig tryg, når du køber din drømmebolig – uanset om vi bygger huset sammen med dig, eller om vi har bygget det på forhånd.

Gå på opdagelse i vores huse 

Kig forbi et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i det danske land, som har åbent hver søndag. Her noget for enhver smag, og helt sikkert masser af inspiration til jeres kommende hjem. 

Se udstillingshuse

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot