5 gode grunde til at vælge
Milton Huse

Drømmer du om at blive nybygger? Her kommer 5 gode grunde til, at du skal vælge at bygge med Milton Huse.

 

1 Personlige huse

Hos Milton Huse tegner vi med udgangspunkt i den enkelte families ønsker og behov. Et Milton hus kan se ud på mange måder. Måske er det taghældningen, der gør hele forskellen. Det kan også være valg af mursten eller rumfordelingen, der er helt unik. Der er mange spændende materialer at vælge imellem. Alle med hvert sit udtryk. Valget er dit – og målet er, at huset bliver nøjagtig som du og din familie har drømt om.


2 Kvalitet til tiden

At overdrage et færdigbygget Milton hus til glade kunder er det bedste, vi ved. Vi er bevidste om, at det er dit hjem – og dig, vi arbejder for. Vi stræber konstant efter at følge planen, sigte mod målet og aflevere dit nye kvalitetshus til aftalt tid.

 

3 Betal først ved overtagelse

Kontakt os, og hør om muligheden for fuld finansiering af byggegrund og hus i hele byggeperioden. I praksis betyder det, at du først betaler ved overtagelsen af dit nye hjem og får tid og ro til for eksempel at sælge din nuværende bolig.

 

4 Bo miljørigtigt

Én af fordelene ved at bygge nyt frem for at købe et ældre etableret hus er, at byggeriet følger bygningsreglementets gældende energirammekrav. I et Milton hus kan du og familien holde varmen. Her kommer ingen ubehagelige overraskelser på varmeregningen, og indeklimaet gør huset til et rart sted at bo året rundt.

 

5 Omhu i alt, hvad vi gør

Når vi bygger, gør vi det ordentligt. Vi behandler hinanden og opgaven med største respekt og omhu for detaljen. Hos Milton Huse er håndværkerne garanti for kompromisløst kvalitetsarbejde, og sammen sikrer vi, at dit hus leveres rengjort og indflytningsklart. Du skal naturligvis ikke bekymre dig om at rydde op efter håndværkerne. Det gør vi med største selvfølgelighed.

NYT magasin: Ét hjem/ By Milton, #3

Drømmer du om at give børnene det bedste afsæt for en god opvækst? Søger du mere viden om nybyg, før du tager det første spadestik? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bliv inspireret af Charlotte og Fredrik, vindere af TV-programmet "Nybyggerne", få Louisa Lorangs opskrift på sund hverdagsmad med børn og høst nyttig viden, når Miltons fagfolk giver svar på vigtige spørgsmål om nybyg. Bestil det nye magasin #3 - det er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot