Byg nyt hus med Milton Huse

Når du vælger at bygge dit nye hus med Milton Huse, tager vi dig ved hånden fra start til slut. På den måde sikrer vi tryghed igennem hele byggeprocessen. Du er i fokus, når vi sammen bygger dit og familiens drømmehus og i fællesskab sikrer, at dine ønsker bliver til virkelighed.

Det kan virke som en stor mundfuld at skulle bygge et nyt hus fra bunden. Derfor er vi altid klar med en hjælpende hånd. Vi vejleder og rådgiver dig om de mange forskellige muligheder, så du bliver grundigt klædt på til at træffe de rigtige beslutninger om arkitektur, planløsning, materialer mv. Du får tilknyttet en fast byggerådgiver, der koordinerer hele processen, så du og familien kan føle jer trygge i nybyggerrollen.

 

Byg nyt med holdning

Milton Huse går ikke på kompromis. Når du vælger Milton Huse som din samarbejdspartner, kan du altid være sikker på, at dit nye hus bygges i materialer af høj kvalitet. Vi konstruerer desuden huset med fokus på et lavt energiforbrug både inde og ude.

Din drøm er Milton Huses vision. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker til det nye hus. Sammen finder vi frem til de løsninger, der passer til dit og familiens behov – uanset om det er et multirum, en overdækket terrasse eller et ekstra badeværelse.

Milton Huse er en økonomisk solid virksomhed baseret på mere end 30 års erfaring med planlægning og udførelse af nybyggeri – her er du altid i gode hænder.

 

Nyt hus der passer til familiens behov

Når du vælger at bygge nyt hus, skal du blandt andet tage stilling til, hvilken form huset skal have, hvor mange værelser der skal være, samt om huset skal være 1-plan eller 2-plan. Hos Milton Huse har vi flere forskellige plantegninger til inspiration. Hver hustype har sine fordele og karakteristika alt efter, hvad du værdsætter.

Du finder bl.a.:

Når du skal finde frem til et design på dit nybyggede typehus, er det vigtigt også at tage udgangspunkt i byggegrunden – det hjælper vi dig med. Byggegrunden er med til at afgøre, hvilken hustype der er den mest optimale til dit nye hus. Det er vigtigt, at grunden og hustypen komplimenter hinanden, så bl.a. solens vandring udnyttes bedst muligt. Hvor finder jeg en byggegrund? Milton Huse har byggegrunde til salg i attraktive udstykninger flere steder i landet.

 

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken hustype der er det rette valg for dig, kan du med fordel besøge et af Miltons inspirationshuse. Du kan også booke et møde med en af Milton Huses erfarne byggerådgivere, hvis du er klar til en snak om mulighederne for at bygge et nyt hus.

Hvis du er på jagt efter mere inspiration, anbefaler vi at bestille Milton Huses magasin. Her kan du møde andre nybyggere og indsamle idéer til alt fra arkitektur og plantegninger til boligindretning.

Du er også mere end velkommen til at kontakte Milton, hvis du har spørgsmål.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot