Byg nyt hus

Milton Huse bygger nyt efter dine behov og ønsker.

 

Under byggeprocessen er Milton Huse i tæt dialog med dig, om dine ønsker til et nyt hus. Vi er med fra starten, hvor du i dialog med vores byggerådgivere kan dele dine ønsker til et drømmehus. Herefter forvandler vi dine drømme til et nybygget hus.

Gennem processen er vi altid klar med en hjælpende hånd og til at vejlede dig, når du står overfor de mange spændende muligheder og valg.

Med et nyt hus sikrer du, du får de løsninger der passer til dig og familiens behov. Med en fast tilknyttet byggerådgiver koordinerer Milton Huse hele processen.

Tilpasset til dine ønsker

Vælger du at bygge med Milton Huse, får du sparring med et kompetent team af byggerådgivere og tegnestue.

Milton Huse går ikke på kompromis. Du kan være sikker på, at dit drømmehjem er bygget med materialer af høj kvalitet. Vi designer også huset, så du sikrer et lavt energiforbrug både inden- og udendørs.

Med et nyt hus får du skræddersyede løsninger, der tager højde for dine behov – om det er et multirum, en overdækket terrasse eller et tredje badeværelse.

Når du står med nøglerne i hånden, kan du forvente, at vi har bygget et nyt hus, der lever op til dine krav.

Nybygget hus

Med Milton Huse får du et  personligt typehus. har du valgt at blive nybygger medfører det en række fordele og lang levetid, som giver ro i maven, tid og overskud.

Du kan være sikker på, at det er et gennemprøvet, systematiseret og effektivt koncept, som håndværkerne allerede er bekendte med. Det giver økonomisk tryghed, da du får en fast pris på husbyggeriet. Når kommende nybyggere helt naturligt spørger til om betaling for huset først sker ved indflytning, er svaret klart. Hvis du som kunde sørger for en bankgaranti, lægger vi hos Milton Huse ud for hele byggeprojektet frem til nøgleoverdragelse – og vi kræver ingen udbetaling. 

Gå på opdagelse i plantegninger og forskellige hustyper på eller se dit kommende drømmehus i virkeligheden ved at besøge et af Miltons inspirationshuse.

Her kan du få inspiration til kreative løsninger, størrelsen på huset, materialevalg og meget mere.

Hos Milton Huse bygger vi flere forskellige husformer, og hver type har sine karakteristika og fordele, der imødekommer dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i byggegrunden, da den i høj grad er med til at afgøre, om du skal bygge et vinkelhus, længehus, i 2 plan eller måske noget helt fjerde. Det er nemlig vigtigt, at din byggegrund og formen på huset komplimenterer hinanden bl.a. ved at udnytte solens vandring bedst muligt.

Du kan blive klogere på Milton Huses forskellige typehuse her og læse mere om fordele og ulemper.

Gør familiens drøm til virkelighed

Uanset hvilke behov, ønsker eller præferencer du har, kan du være sikker på, at du er i gode hænder hos Milton Huse. Vi bygger dit drømmehjem og går ikke på kompromis.

Vi sørger for at gøre dit drømmehus til dit drømmehjem.

Har du forelsket dig i processen? Book et uforpligtende møde allerede i dag, og tag en snak med en af Milton huses professionelle byggerådgivere eller bestil et magasin og bliv inspireret.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot