Byg nyt hus med Milton Huse

Det er dig, der er i fokus når vi sammen bygger dit drømmehus, derfor sørger Milton Huse altid for en tæt dialog, så vi bedst muligt kan opfylde dine ønsker til det nye hus. Vi er med helt fra starten, når du vil bygge nyt hus. Milton Huses byggerådgivere vil, efter dialog med dig, arbejde med dine ønsker, så dit drømmehus bliver til virkelighed.

Gennem hele processen er vi altid klar med en hjælpende hånd, og til at vejlede dig, når du står overfor de mange spændende muligheder og valg. Med et nybygget hus sikrer du, at du får de løsninger, der passer til dig og familiens behov. Med en fast tilknyttet byggerådgiver koordinerer Milton Huse hele processen.

Nybyg tilpasset til dine ønsker

Din drøm er Milton Huses vision. Alle de huse vi bygger starter som et blankt stykke papir, der gennem samtaler mellem dig og en byggerådgiver tager form. Når du bygger nyt hus får du skræddersyede løsninger, der tager højde for dine behov – om det er et multirum, en overdækket terrasse eller et tredje badeværelse.

Milton Huse går ikke på kompromis. Du kan være sikker på, at dit drømmehus er bygget med materialer af høj kvalitet. Vi designer også huset, så du sikrer et lavt energiforbrug både inden- og udendørs.

Få ro i maven med et nybygget hus

Har du valgt at bygge nyt hus medfører det en række fordele og lang levetid, som giver ro i maven, tid og overskud.

Du kan være sikker på, at det er et gennemprøvet og effektivt koncept, som håndværkerne allerede er bekendte med. Det giver økonomisk tryghed, da du får en fast pris på husbyggeriet. Når kommende nybyggere helt naturligt spørger til, om betaling for huset først sker ved indflytning, er svaret klart. Hvis du som kunde sørger for en bankgaranti, lægger vi hos Milton Huse ud for hele byggeprojektet frem til nøgleoverdragelse – og vi kræver ingen udbetaling.

Hos Milton Huse har vi flere forskellige plantegninger til inspiration og hver type har sine karakteristika og fordele, der imødekommer dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i byggegrunden, da den i høj grad er med til at afgøre, om du skal bygge et vinkelhus, længehus, i 2 plan eller måske noget helt fjerde. Det er nemlig vigtigt, at din byggegrund og formen på huset komplimenterer hinanden bl.a. ved at udnytte solens vandring bedst muligt.

Gør familiens husdrøm til virkelighed

Uanset hvilke behov, ønsker eller præferencer du har, kan du være sikker på, at du er i gode hænder hos Milton Huse. Vi bygger dit drømmehus og går ikke på kompromis.

Hvis du ønsker at få et indblik i Milton Huses hustyper når de er færdigbyggede, eller leder du efter inspiration til dit eget? Så kan du besøge et af Miltons mange inspirationshuse i hele landet. Find dit nærmeste inspirationshus her.

Har du forelsket dig i idéen om at bygge nyt hus? Book et møde allerede i dag, og tag en snak med en af Milton Huses professionelle byggerådgivere eller bestil et magasin og bliv inspireret.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot