Nybyg og nybyggede huse

Et nybygget hus fra Milton Huse er et hus, der tager udgangspunkt i dine og din families ønsker og behov.

 

Et Milton Hus kan se ud på mange måder. Måske er det tagtypen, der gør hele forskellen. Det kan også være murstenen eller planløsningen, der er helt unik. Der er mange spændende valg at tage, når du skal i gang med dit nybyggeri – og valget er dit. Målet er, at du får et nybygget hus, der er nøjagtig, som du og din familie har drømt om.

 

Moderne nybyggeri

Med et nybygget typehus fra Milton Huse får du personligt nybyg i høj kvalitet. Vælger du at blive nybygger hos Milton Huse, kan du være sikker på, at vi lytter, inspirerer og bygger din drøm af et hus med den største omhu – og kærlighed til detaljen.

Milton bygger huse i moderne arkitektur, hvor du har rig mulighed for at sætte dit personlige præg – både indendørs og udendørs. Med dine valg om arkitektur, tagtype, planløsning, materialer osv. får du mulighed for at skabe et hjem med plads til personlighed i dit nybyggeri.

Uanset om du er til det populære, traditionelle vinkelhus med valmtag, eller om du ønsker et mere moderne minimalistisk look, i form af fx et forskudt længehus med sadeltag, til dit nybyg, kan Milton Huse hjælpe dig med at gøre din nybygger-drøm til virkelighed.

 

Energi- og vedligeholdelsesvenligt nybyg

Hos Milton Huse får du moderne nybyggeri, der lever op til nutidens standarder og krav til et nybygget hus. Milton bygger huse af de bedste materialer og med tanke på både minimal vedligeholdelse og lavt energiforbrug.

Hos Milton Huse har du flere muligheder for at bygge energivenligt, og du kan fx vælge at installere solceller integreret i taget på dit nye hus. Solcellerne kører på ren solenergi fra solens stråler – og du kan vælge blandt solceller med eller uden batteriløsning.

Du kan også vælge andre energivenlige løsninger, eksempelvis jordvarmeanlæg, luft-til-vandpumpe eller varmepumpe, når du bygger nyt hos Milton Huse. Tag en snak med din lokale byggerådgiver omkring mulighederne for energivenlige tiltag i dit nybyggeri. 

Et nybygget hus med ro i sjælen

Det skal være en god og tryg oplevelse, når du bygger et nyt hus og hos Milton Huse er tillid et nøgleord, som fundament for en god proces og en tryg oplevelse med dit nybyggeri.

Vi sigter efter at give dig tryghed og kompetent rådgivning igennem hele processen, så du kan træffe de valg, der er rigtige for dig og din familie. Vi har stor respekt for, at det er en af de største økonomiske beslutninger i livet at købe et nybygget hus.  Derfor sætter vi en ære i at være med dig hele vejen; fra første møde med din faste kontaktperson – din lokale byggerådgiver – over valg af materialer og første spadestik frem til nøgleoverdragelsen til dit nybyggede hus.

Teamet bag Milton Huse har i mere end 25 år bygget nye huse af høj kvalitet. Altid med stor passion for at opfylde kundens personlige ønsker og skabe et unikt, nybygget hus.

Vi er erfarne, bygger årligt hundredvis af huse og sætter en ære i levere nybyg til prisen og aftalt tid. Naturligvis.

Hvilke muligheder og fordele er der ved nybyg?

Der er mange fordele ved nybyg, og en af de største er, at du kan skabe dit helt personlige drømmehus, som passer til dine drømme for fremtiden og økonomiske rammer for byggeriet.

Ved at være med fra start har du mulighed for at påvirke resultatet og sikre, at alle detaljer passer til det billede, du har af dit drømmehus. Det er bl.a. med til at give dit nye hus sjæl og personlighed, så du og familien kan føle jer helt hjemme fra første dag, I overtager huset.

 

Frit valg på alle hylder

Når du vælger nybyg med Milton Huse, får du mulighed for selv at bestemme det meste, herunder hustypen, tagløsningen, selve planløsningen og rummenes størrelse og så kan du se frem til et stort og varieret materialeudvalg.

I nybyggerprocessen er der mange valg, du skal tage, men du kan føle dig sikker på, at du ikke behøver at tage dem alene. Milton Huses byggerådgivere har mange års erfaring i at lytte til kundernes ønsker og behov og oversætte disse til et nybyggeri, der imødekommer dem alle. Kun fantasien – og måske din økonomi – sætter grænser for dit nybyggeri.

 

Design dit eget nybyg

Har du en lille arkitekt gemt i maven, eller bare mod på selv at sætte de første streger til dit drømmehus, kan du prøve Milton Huses HusDesigner.

I dette online program kan du hjemme fra sofaen designe dit eget personlige drømmehus med lige netop den størrelse, hustype, planløsning, ruminddeling, mursten, vinduer, døre osv., som du drømmer om.

Tegningen kan du printe ud og tage med til dit første møde med byggerådgiveren hos Milton Huse – eller du kan sende den direkte til din lokale kontaktperson.

Hos Milton Huse skal alle planløsningerne fra både hjemmeside, HusDesigneren og magasin ses som udgangspunkt for dialog omkring dit nybyg – vi bygger lige det, du drømmer om baseret på dine personlige valg.

Mulighederne er mange – valget er dit.

Få inspiration til dit nybyg

Inspiration til dit nye hjem kan komme mange steder fra, og hos Milton Huse ønsker vi i høj grad at være med til at inspirere og derved klæde dig bedst muligt på til at træffe de mange valg, der følger med at bygge et nyt hus.

 

Besøg et inspirationshus og bliv inspireret

Du kan bl.a. få inspiration til dit nybyggeri ved at besøge et eller flere af Milton Huses mange inspirationshuse.

Hver søndag åbner Milton Huse dørene og inviterer dig og din familie til en boligoplevelse pakket med skøn inspiration til dit nybyg. I et Milton Inspirationshus må du gerne åbne lågerne, mærke på materialerne, kigge fugerne efter i sømmene og afprøve akustiklofterne i praksis.

Se masser af billeder, adresser og åbningstider for alle de moderne inspirationshuse her!

Husk også at følge Milton Huse på de sociale medier, hvor vi på bl.a. Facebook og Instagram videndeler, inspirerer og viser dig spændende billeder fra bl.a. inspirationshusene i hele landet.

 

Besøg et showroom og hør mere om at bygge nyt

Milton Huse har 8 showrooms rundt om i landet, hvor du og familien kan kigge indenfor og hente inspiration til jeres nybyggeri. Milton Huses professionelle byggerådgivere er hver dag klar til at tage imod dig og din familie.

Alle otte showrooms er indrettet, så du har mulighed for at se, føle og røre ved det store udvalg af materialer. Det giver det bedste udgangspunkt for de materialevalg, du og din familie skal træffe i husbyggeriet.

Byggerådgiverne har stor erfaring med at bygge nye huse, og du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have til nybyg.

Kontakt Milton Huse allerede i dag, hvis du har spørgsmål til dit kommende nybyggeri. Du kan forvente, at der kvitteres med et kvalificeret svar, baseret på mange års erfaring i branchen.

 

Læs om nybyggeri i Milton Huses magasin

Du kan også bestille det nyeste magasin allerede i dag. Det er gratis og her får du masser af ideer, tips og inspiration til nybyg.

Udover en introduktion til Milton Huse, nybyggerprocessen og fx forslag til plantegninger, kan du glæde dig til at komme med indenfor hos ægte nybyggere, eller hos Ida og Mads, vinderne af tv-programmet Nybyggerne 2019. Bestil magasinet nedenfor.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot