Se huse til salg i Østjylland

Er du på udkig efter indflytningsklare huse til salg i Aarhus og omegn? Hos Milton Huse sætter vi løbende typehuse til salg i Østjylland – alle med en fantastisk beliggenhed og gerne i naturskønne områder.

Er du på udkig efter et nybygget kvalitetshus i Østjylland tæt på både by og natur? Så er du landet det rette sted. Milton Huse sætter nemlig løbende indflytningsklare huse til salg i blandt andet Horsens, Randers og Aarhus.

Miltons inspirationshuse er fyldt med gode eksempler på indretning af fx køkken-alrum, badeværelser og stue. Her kan du hver weekend komme på besøg og få idéer til dit eget nybyggeri. Skulle du falde for et af husene – ja, så har du og familien mulighed for at købe et nøglefærdigt nybyggeri nu og her.

Vi skaber personlige huse med øje for moderne familieliv, funktionelle kvalitetsløsninger og lavt energiforbrug. Alle huse er fx udstyret med et intelligent varmegenvindingsanlæg, der både minimerer varmeregningen og sikrer et sundt indeklima. Vi synes, du skal komme ud og mærke effekten på egen krop. Har du spørgsmål, er der altid en byggerådgiver til stede i udstillingshusene, som kan hjælpe med svar.

Bo i Østjylland – et område i vækst

Milton Huses nøglefærdige huse i Østjylland er opført i attraktive og børnevenlige udstykninger tæt på by, strand, natur – og arbejdspladser. Bosætter du dig her, bliver du en del af et område i fremgang. Flere af de østjyske kommuner, heriblandt Horsens og Skanderborg, er ifølge Danmarks Statistik med helt i toppen af listen over de kommuner, hvor befolkningstilvæksten forventes at være størst frem mod 2045.

Er det her dit nye hus skal ligge? Besøg os til åbent hus, og bliv klogere på dine muligheder.

Kommende inspirationshuse i Østjylland

Valborgs Vænge 14, 8700 Horsens - Åbner maj 2022

Valborgs Vænge 2, 8700 Horsens - Åbner juni 2022

* Tekst og information følger 

Indhak i nybyg til terasse

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot